Facebook Pixel Απόφαση-σοκ της Λίβερπουλ για Σουάρες!
| 2014-06-28 21:35:00

Απόφαση-σοκ της Λίβερπουλ για Σουάρες!

Απόφαση-σοκ της Λίβερπουλ για Σουάρες!

Δεν λένε να... χωνέψουν στο λιμάνι την "καμπάνα" των εννέα αγωνιστικών και τον τετράμηνο αποκλεισμό που επιβλήθηκε από την FIFA στον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι της Ιταλίας.

Τι θα κάνει τώρα η Λίβερπουλ που δεν υπολογίζει στον Ουρουγουανό φορ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων ("SUN" και "Mail"), οι "Κόκκινοι" του Μερσεϊσάιντ σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να... κρεμάσουν "πωλητήριο" για τον "άτακτο" ποδοσφαιριστή, καθώς σε περίπτωση που ο Σουάρες επαναλάβει αντίστοιχη αρνητική συμπεριφορά (η δαγκωνιά στον Κιελίνι ήταν η τρίτη. Είχαν προηγηθεί αυτές στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι και στον Μπακάλ ως παίκτης του Άγιαξ), τότε κινδυνεύει με πολύμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Λίβερπουλ σκοπεύει να βγάλει στο... σφυρί τον Λουίς Σουάρες, για την παραχώρηση του οποίου αξιώνει 100 εκατ. ευρώ.

Ποιες ομάδες μπορούν να προσφέρουν αυτό το ιλιγγιώδες ποσό;

Σίγουρα η μία είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αμφίβολο παραμένει αν θα επανέλθει η Μπαρτσελόνα, καθώς οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" διαρρέουν" πως πλέον δεν είναι... ζεστοί, καθώς προβληματίζονται έντονα από τη συμπεριφορά του Σουάρες. Ερωτηματικό παραμένει για την ώρα, τι πρόκειται να πράξουν σε ενδεχόμενο "πωλητήριο" οι υπερδυνάμεις της Αγγλίας, όπως είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags