Facebook Pixel ΓΧ Γεωργιάδης: "Ούτε πέρυσι ήθελα να αναλάβω"!
| 2016-02-12 20:54:00

ΓΧ Γεωργιάδης: "Ούτε πέρυσι ήθελα να αναλάβω"!

ΓΧ Γεωργιάδης: "Ούτε πέρυσι ήθελα να αναλάβω"!

Μεγάλη συνέντευξη Γ. Γεωργιάδη. Ατάκες για Μπερμπατοφ και Σαββίδη που θα συζητηθούν!

Είπε πολλά και για πολλούς ο πρωην τεχνικός του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στον ArenaFM 89.4. Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενά του:

Για το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήταν πιο καλά στημένος στο γήπεδο και αν ήταν λίγο πιο τυχερός ,θα είχε προηγηθεί και ο ΠΑΟΚ θα είχε μεγάλα προβλήματα. Στο δεύτερο ισορρόπησε το παιχνίδι, δεν είχαμε πολλές φάσεις, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση. Ο «δικέφαλος» πάντως είναι μέσα στους στόχους του και με όλες αυτές τις επιστροφές, καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, μπορεί να πετύχει τους στόχους του».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος φέτος δείχνει από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος»
Αναφορικά με την τελευταία κατάκτηση κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ με δικό του γκολ:«Δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε. Για ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, είναι πάρα πολλά τα χρόνια».

Για τον Αθανασιάδη και τι φταίει για την φετινή του πορεία: «Την ευθύνη για την πορεία του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για την εξέλιξη του, την έχει ο ίδιος. Πάντα θα υπάρξουν προπονητές που θα σε συμπαθούν παραπάνω και κάποιοι άλλοι όλοι. Πρέπει να προσέξει πολύ την καριέρα του ο Στέφανος γιατί έχει να δώσει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει κάνει την φετινή χρονιά».

Για το ποιους ξεχώρισε από τους νέους του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλό επίπεδο στους οποίους μπορεί να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια. Ο Χατζηισαϊας έχει να δώσει πολλά, μου άρεσε πολύ και στον Πανιώνιο και έχει δείξει ήδη από τα πρώτα παιχνίδια ότι μπορεί να βοηθήσει κατά πολύ την ομάδα. Ο Τσίμιροτ, ο Χαρίσης , ο Πέλκας θα πρέπει να ανεβάσουν και άλλο την απόδοση τους. Ο Κίτσιου και ο Κάτσε επίσης. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλά ικανά νεαρά παιδιά. Έχει τον κορμό και πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Θα πρέπει να κρίνουμε τον κάθε ποδοσφαιριστή για το τι κάνει τώρα, και όχι με το τι έκανε κάποτε. Το τι έχει κάνει δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Αυτό που δείχνει τώρα δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι βοηθάει ιδιαίτερα ΠΑΟΚ. Για να μην τον έχει χρησιμοποιήσει ο Τούντορ πολύ μέχρι τώρα, κάτι ξέρει. Είτε ως σέντερ φορ παίζει ,είτε ως 10άρι δεν δίνει αυτά που όλοι περιμέναμε».

Για το αν είναι καλό το υλικό του ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ καλό κυρίως όταν μιλάμε για Σούπερ Λιγκ, απλά έχει πάρα πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούν να βοηθήσουν .Τελευταία χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε τόσο καλό υλικό ήταν τα χρόνια του Σάντος».

Για την πορεία της Βέροιας και τι δεν πήγε καλά: «Είχαμε μια άνετη παραμονή , ήμασταν αρκετά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί. Ίσως γιατί δεν κερδίσαμε πολλά παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και δεν είχαμε εύκολο γκολ. Πάντως η ομάδα είχε καλή παρουσία και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Πολλές φορές οι άνθρωποι περιμένουν κάποια άλλα πράγματα, ίσως ήθελαν να κυνηγήσουμε τα πλέι οφ αλλά για φέτος θεωρούσα ότι είναι σχεδόν απίθανο. Εγώ ευχαριστημένος είμαι και έχω καθαρή την συνείδηση μου».

Για τα περάσματα του από τον ΠΑΟΚ : «Εγώ ούτε πέρυσι ήθελα να αναλάβω, ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τις προηγούμενες δυο χρονιές ήμουνα δίπλα στην ομάδα και όποτε χρειάστηκε, ήμουν εκεί για να βοηθήσω. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και στο τέλος φτάσαμε να παίζουμε με τον Πόζογλου και τον Κουλούρη βασικούς. Δεν τα υποτιμώ τα παιδιά αλλά δεν είχαμε ρόστερ και προσπαθούσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, ήταν ζόρικα τα πράγματα. Δεν αισθάνομαι αδικημένος, είμαι τυχερός. Όταν σου δίνουν το δικαίωμα να κοουτσάρεις τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά πράγματα μπορείς να αισθάνεσαι».

Αναφορικά με τα πλέι οφ: «Στα πλέι οφ όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Παλεύεις όλη τη χρονιά και φτάνεις εκεί με διαφορές πολύ μικρές. Είναι στενά τα πράγματα και όλοι έχουν δυνατότητες. Όλοι είναι φαβορί και κανένας δεν είναι τελειωμένος. Ο ΠΑΟΚ αν έχει όλες τις επιστροφές και δεν υπάρχουν νέα προβλήματα θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη θέση».

Για το περιστατικό που είχε κατέβει ο Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο: «Ο άνθρωπος έχει πολλά καλά, αλλά είναι πάρα πολύ παρορμητικός, δεν έχω πάντως κανένα παράπονο από τον Ιβάν Σαββίδη. Στην ουσία δεν μου είπε απολύτως τίποτα, απλώς ότι η ομάδα έχει πέσει τα τελευταία λεπτά και να δώσουμε την ορμή για να κερδίσουμε, και του απάντησα, μην ανησυχείς θα κερδίσουμε. Ποτέ ο κ.Σαββίδης δεν έχει πει σε κάποιον προπονητή ποιον να βάλει και τι να κάνει, ποτέ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags