Facebook Pixel Sportdog, άλμα στη νέα εποχή!
| 2017-09-25 12:27:00

Sportdog, άλμα στη νέα εποχή!

Sportdog, άλμα στη νέα εποχή!

Εδώ είμαστε λοιπόν. Το νέο Sportdog είναι στον αέρα, όχι όπως παλιά, αλλά όπως επιτάσσει η εποχή, οι συνθήκες, ο ανταγωνισμός, όλο το διαδικτυακό περιβάλλον.

Το σκεφτόμασταν καιρό τώρα. Μας πήρε λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια για να εμφανιστεί στην οθόνη σας η ολόφρεσκη σελίδα μας, το ολοζώντανο νέο Sportdog, αλλά χαλάλι. Όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας, άξιζε ο κόπος, αφού η Webjar έβαλε τα δυνατά της και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Όλα είναι νέα, φρέσκα και έτσι θα παραμείνουν διότι το παιχνίδι τώρα αρχίζει. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Η καλύτερη παρασκηνιακή ιστοσελίδα του ελληνικού ίντερνετ σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Όχι στα λόγια και τώρα στην αρχή που το πράγμα… ζεματάει, αλλά και στη συνέχεια. Δέσμευσή μας δεν είναι μόνο το παρασκήνιο, η αποκάλυψη που δεν θα διαβάσετε αλλού, αλλά η συνέπεια σε ό,τι καταξίωσε το Sportdog όλα αυτά τα χρόνια.

Με δυνατές υπογραφές, όπως του Νίκου Αλέφαντου, του Γιώργου Γεωργίου, του Δημοσθένη Καρμοίρη, του Σταύρου Καζαντζόγλου, του Χρήστου Ξανθάκη, του Κωστή Ραπτόπουλου και του ξεχωριστού (μια κατηγορία μόνος του) Τιμολέοντα Κουκούτση, το Sportdog θα δίνει άλλη διάσταση στην σημερινή δημοσιογραφία και τις προεκτάσεις της με καυστικό σχόλιο, γνώμες που στρίβουν το μαχαίρι μέσα στο κόκαλο και γεγονότα που συμβαίνουν πίσω από την κουρτίνα.

Μη νομίζετε όμως ότι το μοναδικό «περιεχόμενο» του Sportdog σταματάει στους παραπάνω. Η ψυχή του είναι εδώ, στα γραφεία του, με τους συντάκτες ετοιμοπόλεμους, τους οποίους θα ενισχύσουν δυνατές υπογραφές, μερικές εκ των κορυφαίων στη δημοσιογραφική πιάτσα, τις επόμενες μέρες.

Μείνετε συντονισμένοι, και… πιστοί όπως η καλύτερη παρασκηνιακή ιστοσελίδα όλα αυτά τα χρόνια.

Αν η ανανέωσή μας είναι ένα μεγάλο βήμα, υποσχόμαστε πως η ενημέρωση και το παρασκήνιο θα είναι άλμα στη νέα εποχή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags