Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
| 2018-03-06 13:46:00

«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα ματς Παρί-Ρεάλ και Τότεναμ-Γιουβέντους ξεχωρίζουν στους «16».

Σήμερα και αύριο, γίνονται οι αγώνες ρεβάνς σε τέσσερα ζευγάρια. Την πρόκριση έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, με τις εκτός έδρας νίκες τους, στα πρώτα ματς, με 5-0 επί της Πόρτο και με 4-0 κατά της Βασιλείας, αντίστοιχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 3-1, με το οποίο έχασε, στο «Μπερναμπέου», από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ανοιχτή είναι η πρόκριση και στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γιουβέντους, μετά την ισοπαλία με 2-2, στην πρώτη αναμέτρησή τους, στο Τορίνο.

Σε όλους τους αγώνες του Champions League, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0. Η «Επιστροφή Στοιχήματος» είναι διαθέσιμη και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).

Ένα από τα πρώτα ματς της φάσης των «16», αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έληξε ισόπαλο με 0-0 και οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, που είχαν ποντάρει στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης

Το μεγάλο παιχνίδι Παρί-Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τρία Super Παρολί, ένα για το Champions League και δύο για τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» του Europa League.

Το σημερινό Super Παρολί του Champions League, περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Λίβερπουλ-Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι-Βασιλεία και Τότεναμ-Γιουβέντους και ανεβάζει την απόδοση από το 3,89 στο 4,50.

Την Πέμπτη, το πρώτο Super Παρολί για το Europa League, έχει τις νίκες της Μίλαν, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανεβάζει την απόδοση στο 7,25 (από 6,34).

Το δεύτερο Super Παρολί του Europa League, περιλαμβάνει τις νίκες της Λάτσιο, της Μαρσέιγ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με απόδοση 3,90 (από 3,40).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags