Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαρσέιγ-Λυών στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
| 2018-03-15 16:06:00

Μαρσέιγ-Λυών στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Μαρσέιγ-Λυών στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του

Στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λυών, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Ο αγώνας Μαρσέιγ-Λυών θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 22:00, στο «Velodrome». Οι δύο ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο για το Champions League. Η Μαρσέιγ έχει 59 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Λυών είναι τέταρτη στη βαθμολογία με 54 πόντους.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν περισσότερες από 100 επιλογές συνολικά, για να ποντάρουν πριν από την έναρξη και τη διάρκεια του αγώνα Μαρσέιγ-Λυών.

Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags