Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα «σφραγίσει» το εισιτήριο η Λίβερπουλ ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι;
| 2018-04-10 11:03:00

Θα «σφραγίσει» το εισιτήριο η Λίβερπουλ ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι;

Sportdog Team
Θα «σφραγίσει» το εισιτήριο η Λίβερπουλ ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι;

Σούπερ ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 31 λεπτά, κέρδισε με 3-0 και απέκτησε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. 

Απόψε, στις 21:45, στο Etihad Stadium, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγγλικός «εμφύλιος». Η Μάντσεστερ Σίτι θα στηριχτεί στην πολύ δυνατή έδρα της, στην προσπάθειά της για τη μεγάλη ανατροπή. Η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει το γκολ και στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League 

Ο μεγάλος προημιτελικός, της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. 

«Επιστροφή Στοιχήματος» με το 0-0 στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 

Σήμερα θα διεξαχθεί και ο αγώνας ρεβάνς της Ρόμα με τη Μπαρτσελόνα. Η προημιτελική φάση θα ολοκληρωθεί αύριο, με τα παιχνίδια Μπάγερν-Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και στους τέσσερις προημιτελικούς του Champions League, σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0, επιστρέφει πίσω τα χρήματα, σε όσους ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ». Η «Επιστροφή Στοιχήματος» είναι διαθέσιμη και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).

Για τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League, προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags