Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάτσιο ή Ρόμα το αφεντικό της «αιώνιας πόλης»;
| 2018-04-13 11:06:00

Λάτσιο ή Ρόμα το αφεντικό της «αιώνιας πόλης»;

Sportdog Team
Λάτσιο ή Ρόμα το αφεντικό της «αιώνιας πόλης»;

Στo ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» κλέβει την παράσταση. Η Λάτσιο και η Ρόμα, θα αναμετρηθούν, στην κοινή τους έδρα, το Olimpico, την Κυριακή 15 Απριλίου, στις 21:45, για την 32η αγωνιστική της Serie A, σ’ ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Οι δύο ομάδες της Ρώμης ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 60 πόντους. Στόχος τους είναι να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του Champions League κι έχουν μόλις 1 βαθμό περισσότερο από την πέμπτη Ίντερ.

Το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, Λάτσιο-Ρόμα, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Η Ρόμα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Μπαρτσελόνα. Με το γκολ του Κώστα Μανωλά στο 82΄, ανέτρεψε το 4-1 του πρώτου αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Στο πρωτάθλημα, στην προηγούμενη αγωνιστική, η Λάτσιο κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Ουντινέζε κι έπιασε στη βαθμολογία τη Ρόμα, η οποία ηττήθηκε, στο Olimpico, με 2-0 από τη Φιορεντίνα. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, επικράτησε η Ρόμα με 2-1.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags