Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυλαία στους ομίλους με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση
| 2018-06-26 10:53:00

Αυλαία στους ομίλους με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση

Sportdog Team
Αυλαία στους ομίλους με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Πέφτει αυλαία στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από σήμερα έως την Πέμπτη θα διεξαχθούν 12 παιχνίδια, για την τρίτη αγωνιστική, στους 6 τελευταίους ομίλους. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάσει ο τέταρτος όμιλος. Σήμερα, στις 21:00, θα αναμετρηθούν η Νιγηρία με την Αργεντινή και η Ισλανδία με την Κροατία. Την πρόκριση έχει εξασφαλίσει η Κροατία και οι άλλες 3 ομάδες διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για την φάση των «16».

Στον τρίτο όμιλο, η Γαλλία έχει προκριθεί και παίζει με τη Δανία, η οποία ίσως χρειαστεί 1 βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι για την ακολουθήσει στην επόμενη φάση, ενώ ελπίδες έχει και η Αυστραλία. 

Στον πέμπτο όμιλο, τα 2 εισιτήρια διεκδικούν η Βραζιλία, η Ελβετία και η Σερβία, στον έκτο, το Μεξικό, η Γερμανία και η Σουηδία (μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της Ν. Κορέας) και στον όγδοο, η Ιαπωνία, η Σενεγάλη και η Κολομβία. 

Η πρόκριση έχει κριθεί στον έβδομο όμιλο και το Βέλγιο με την Αγγλία, στο μεταξύ τους ματς, θα παλέψουν για την πρώτη θέση. 

Κερδίζουν το στοίχημα αν προηγηθεί η ομάδα τους με 2-0 

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε» στα 12 παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από σήμερα έως την Πέμπτη. 

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος. 

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. 

Ποια ομάδα θα πάρει πρώτη τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές συνολικά, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, πριν από την έναρξη και κατά την διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags