Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη μάχη της Ευρώπης
| 2018-08-07 12:06:00

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη μάχη της Ευρώπης

Sportdog Team
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη μάχη της Ευρώπης

Περισσότερα από 130 ειδικά στοιχήματα για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Champions League και του Europa League από το Πάμε Στοίχημα.

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνονται αυτή την εβδομάδα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με στόχο να εξασφαλίσουν ένα σκορ που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League και του Europa League.

Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, στις 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας, την Σπαρτάκ Μόσχας για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στους επίσημους αγώνες για εφέτος, την Πέμπτη, στις 21:00, στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τη Λουκέρνη. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League έχει ήδη τρία επίσημα ματς στο ελβετικό πρωτάθλημα και προέρχεται, μάλιστα, από μία σημαντική νίκη με 4-2 επί της Λουγκάνο.

Θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ τις επιτυχίες στην Ευρώπη; Θα στεφθεί με επιτυχία το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού; Για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους. 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλέον και τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για αγώνες που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.

ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σπάρτακ Μόσχας είναι:

Ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει πρώτος, ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με 3-1 και Οver 4,5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα
Ο Πέλκας να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και Οver 2,5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο
Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στο πρώτο ημίχρονο, Οver 8,5 κόρνερ στον αγώνα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο

Τα συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Λουκέρνη είναι:

Ο Γκερέρο να σκοράρει πρώτος, ο Ολυμπιακός να κερδίσει με 3-0 και Οver 4,5 κόρνερ για τον Ολυμπιακό στον αγώνα
Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, ο Ολυμπιακός να κερδίσει με 2-0 και Over 2,5 κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός να κερδίσει το πρώτο ημίχρονο, Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα και ο Ολυμπιακός να σκοράρει 3+ γκολ στον αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags