Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατά φαβορί στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
| 2019-01-18 11:22:00

Δυνατά φαβορί στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Sportdog Team
Δυνατά φαβορί στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για 8 «άσους» και 6 «διπλά» στους αγώνες από σήμερα έως την Κυριακή.

Η Bundesliga επιστρέφει από τις χειμερινές διακοπές και πλέον όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε δράση. Η Μπάγερν βρίσκεται 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Χοφενχάιμ. Το «διπλό» της Μπάγερν προσφέρεται σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το Pamestoixima.gr.
 
Δυνατά φαβορί υπάρχουν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για 14 συνολικά φαβορί, 8 «άσους» και 6 «διπλά», σε αγώνες που διεξάγονται από σήμερα έως την Κυριακή, το  Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. 
 
Σήμερα, εκτός από τη Μπάγερν, το Pamestoixima.gr προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις για 2 «διπλά» από την Πορτογαλία, της Πόρτο κόντρα στην Τσάβες και της Μπενφίκα κατά της Γκιμαράες. Στην Ισπανία, ο «άσος» της Χετάφε στον αγώνα με την Αλαβές έχει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στο Pamestoixima.gr. 
 
Έξι φαβορί σε αυριανούς αγώνες προσφέρονται από το Pamestoixima.gr με ανταγωνιστικές αποδόσεις και συγκεκριμένα οι «άσοι» της Ρόμα κατά της Τορίνο, της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Μπράιτον, του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, της Ίντερ στον αγώνα με τη Σασσουόλο και το «διπλό» της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς με την Ουέσκα. 
 
Την Κυριακή, ακόμα μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις που προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους «άσους» της Φιορεντίνα κατά της Σαμπντόρια, της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λεγκανές και τα «διπλά» της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με τη Χάντερσφιλντ και της Τότεναμ στον αγώνα με τη Φούλαμ. 
 
Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.
 
Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags