Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα προκριθούν τα φαβορί στα κύπελλα Ελλάδας, Γαλλίας και Ολλανδίας;
| 2019-01-22 12:59:00

Θα προκριθούν τα φαβορί στα κύπελλα Ελλάδας, Γαλλίας και Ολλανδίας;

Sportdog Team
Θα προκριθούν τα φαβορί στα κύπελλα Ελλάδας, Γαλλίας και Ολλανδίας;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τις νίκες των ΠΑΟΚ, Ατρόμητου, Αστέρα Τρίπολης, Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν και Άλκμααρ.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε θύμα έκπληξης στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή, στην Πάτρα και χρειάζεται τη νίκη σήμερα (19:30) στην Τούμπα για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Ο Ατρόμητος κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τον Απόλλωνα. Στη ρεβάνς, αύριο (15:00) στο Περιστέρι, θέλει να «σφραγίσει» με νίκη την πρόκριση.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 3-2 στη Λάρισα και για να περάσει πρέπει να κάνει την ανατροπή στον αυριανό αγώνα (17:15) στην έδρα του.

Θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση τα φαβορί στο κύπελλο Ελλάδας; Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τις νίκες του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης.

Προβάδισμα για τη Μονακό, εύκολο έργο για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr και για τρία ακόμα φαβορί σε αγώνες κυπέλλων, τη Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν στο κύπελλο Γαλλίας και την Άλκμααρ στο κύπελλο Ολλανδίας.

Νοκ άουτ είναι τα παιχνίδια της φάσης των «32» του κυπέλλου Γαλλίας. Η Μονακό έχει το προβάδισμα για τη νίκη-πρόκριση στο σημερινό ματς (22:00)  με τη Μετς και η Παρί Σεν Ζερμέν λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να αποκλείσει αύριο (22:05) το Στρασβούργο.

Νοκ άουτ είναι και ο αποψινός (21:45) προημιτελικός του κυπέλλου Ολλανδίας, ανάμεσα στην Άλκμααρ και τη Φίτεσε, με τη γηπεδούχο να είναι πιο κοντά στην πρόκριση.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση και για τη Μάντσεστερ Σίτι

Ένα ακόμα φαβορί με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Δίνει αύριο (21:45) τον αγώνα ρεβάνς, για την ημιτελική φάση του λιγκ καπ Αγγλίας, με τη Μπέρτον. Τη διέσυρε με 9-0 στο πρώτο ματς. Είναι φαβορί για τη νίκη και στη ρεβάνς.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags