Facebook Pixel Sportdog.gr | Το τρένο της Λίβερπουλ θα περάσει και από το Μάντσεστερ;
| 2019-10-18 10:55:00

Το τρένο της Λίβερπουλ θα περάσει και από το Μάντσεστερ;

Sportdog Team
Το τρένο της Λίβερπουλ θα περάσει και από το Μάντσεστερ;

Μεγάλο ντέρμπι στην Premier League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος στην Premier League με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κι έχει πάρει διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Κυνηγάει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1990. Συμπλήρωσε 17 σερί νίκες στην Premier League.  Χρειάζεται μία ακόμη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 18 συνεχόμενων νικών της Μάντσεστερ Σίτι, την περίοδο 2017-2018.

Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford, δίνει το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τρένο της Λίβερπουλ θα περάσει και από το Μάντσεστερ ή θα κάνει στάση;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπληρώνει ένα μήνα χωρίς νίκη και θέλει να αντιδράσει. Τελευταία φορά κέρδισε στις 19 Σεπτεμβρίου με 1-0 την Αστάνα στο Europa League. Ακολούθησαν 5 παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία σημείωσε 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και στη Super League ο αγώνας του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ, που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΟΦΗ θα διεξαχθεί αύριο, στις 19:30, στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και συνολικά περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Ολυμπιακός-ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ. 

Σε όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1», που ανεβάζει στα ύψη το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags