Facebook Pixel Sportdog.gr | H ΑΥΡΑ αγκαλιάζει τους αθλητές του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
| 2019-10-25 16:36:00

H ΑΥΡΑ αγκαλιάζει τους αθλητές του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Sportdog Team
H ΑΥΡΑ αγκαλιάζει τους αθλητές του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Με την ενεργοποίηση του AVRA Wave, για πρώτη φορά οι υποστηρικτές ενώνουν τη δύναμή τους και βρίσκονται στο πλευρό των μαραθωνοδρόμων, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2019 – Εδώ και 22 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στηρίζει ενεργά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και βρίσκεται σταθερά στο πλευρό όλων των δρομέων. Έτσι και φέτος, θα φροντίσει την ΑΥΡΑ των συμμετεχόντων, αποτελώντας τον απόλυτο σύμμαχο ενυδάτωσής τους, μέσα από την ενεργοποίηση του Αvra Wave και δίνοντας αξία στην έννοια της υποστήριξης.

Ο φετινός Μαραθώνιος αλλάζει και η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της χώρας μετατρέπεται σε ένα αθλητικό διήμερο, με τη διαδρομή των 10χλμ. να πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και τις διαδρομές των 5 και 42χλμ. να λαμβάνουν χώρα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, βασική ημέρα ενεργοποίησης του AVRA Wave. Την Κυριακή, κατά την ιστορική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, το AVRA Wave θα ενώσει το δυσκολότερο σημείο της Μαραθώνιας διαδρομής με τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο και με αυτό τον τρόπο θα δώσει τη δυνατότητα στους υποστηρικτές να βρεθούν πραγματικά κοντά στο δικό τους αθλητή.

Στο 31ο χλμ., όπου κάθε δρομέας συναντά τον αποκαλούμενο «τοίχο» και οι ψυχικές και σωματικές λειτουργίες του δοκιμάζονται στον μέγιστο βαθμό, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δημιουργεί το μεγαλύτερο κύμα εμψύχωσης, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών των αθλητών. Εκεί, για πρώτη φορά, οι φωνές όλων των υποστηρικτών θα ενωθούν και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους δρομείς να «σπάσουν» τον τοίχο και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους, προσφέροντάς τους τη δύναμη να διανύσουν τα τελευταία 11 χλμ. μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Οι motivators και o DJ που θα βρίσκονται στο σημείο, θα ξεσηκώνουν τους αθλητές, παρακινώντας τους να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Από την έναρξη του αγώνα της Κυριακής, μέχρι και τη λήξη του, μικρά λεωφορεία των 10 ατόμων, τα Αvra Wave mini buses, θα εκτελούν συνεχή δρομολόγια ανά 10 λεπτά, με στόχο να δώσουν σε όλους τους υποστηρικτές τη δυνατότητα να βρεθούν δίπλα στον αθλητή τους, στα πιο σημαντικά σημεία της Μαραθώνιας διαδρομής. Η πρώτη διαδρομή, με αφετηρία τον σταθμό μετρό Δ. Πλακεντίας, θα οδηγεί τους υποστηρικτές στο 31ο χλμ. του Μαραθωνίου (Στ. Αγίας Παρασκευής) και πίσω. Η δεύτερη διαδρομή, με αφετηρία τον σταθμό μετρό «Ευαγγελισμός» και κατεύθυνση το Καλλιμάρμαρο και πίσω, θα δίνει τη δυνατότητα στους υποστηρικτές να βρεθούν δίπλα στο πλευρό των δρομέων τη στιγμή του τερματισμού, εκείνη τη μαγική στιγμή στη ζωή κάθε δρομέα, όπου λαμβάνει τη θερμή υποδοχή όλων των παρευρισκόμενων στο Καλλιμάρμαρο. Ακόμα, οι υποστηρικτές που θα χρησιμοποιήσουν τα Avra Wave mini buses πρόκειται να λάβουν μια ατομική μάρκα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους αθλητικό μπλουζάκι, τυπώνοντας σε αυτό μηνύματα υποστήριξης στο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Χωριό των Χορηγών.

Φυσικά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα δώσει δυναμικό «παρών» και στις διαδρομές 5 και 10 χλμ., με διάφορες δράσεις εμψύχωσης στον Ευαγγελισμό. Ένα χιλιόμετρο πριν από το σημείο τερματισμού, υπό τους ήχους της μουσικής υπόκρουσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και οι υποστηρικτές θα παρακινούν τους δρομείς να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Κατά τη διάρκεια και των δύο ημερών, εκπλήξεις και δρώμενα θα περιμένουν ακόμη όλους όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, στο Χωριό των Χορηγών. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν απίθανες στιγμές αλλά και να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με αγαπημένους αθλητές - καλεσμένους του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα avrawater.gr/avrawave.

Προτεινόμενα tags: Coca-Cola Τρία Έψιλον, Coca-Cola 3Ε, Αύρα, Νερό Αύρα, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα, AVRA Wave

###

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 30 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, με εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight ήδη από το 2014 με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 0,5 και 1L κατά 24% και το 2016 με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 0,33 και 0,75 κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link: https://gr.coca-colahellenic.com/gr/media-events/nea/ependisiavrapr/

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr

και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα μιας σειράς  κατηγοριών με εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, καθώς και η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως αυτές των  χυμών Amita και Frulite και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Η εταιρεία αποτελεί επίσης τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των  chips TSAKIRIS,  των  ενεργειακών ποτών Monster, του  καφέ  Lavazza, αλλά και των αλκοολούχων  ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, του  Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. Οι δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα το 47,3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Ενεργά κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση μέσω απόκτησης επιπλέον δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags