Facebook Pixel Sportdog.gr | Markopoulo Park: Έξι αμφίρροπες κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6
| 2019-10-29 15:39:00

Markopoulo Park: Έξι αμφίρροπες κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6

Sportdog Team
Markopoulo Park: Έξι αμφίρροπες κούρσες μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6

Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κατέκτησε το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου.

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Όσοι επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου απόλαυσαν έξι αμφίρροπες κούρσες, που μοίρασαν μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες). Δύο μεγάλοι νικητές, από την Αθήνα και την Νίκαια, κέρδισαν από 8.512,50 ευρώ.

Κέρδισε άλλη μία κλασσική ιπποδρομία

Την παράσταση έκλεψε η πέμπτη ιπποδρομία, το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου, με έπαθλο 25.000 ευρώ, στην οποία πήραν μέρος πέντε από τους κορυφαίους ίππους του ελληνικού ιπποδρόμου.

Νικητής αναδείχτηκε ο εξαετής καθαρόαιμος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη-ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ-GREEN STABLES. Με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου κέρδισε άλλη μια κλασική ιπποδρομία, μετά το Κύπελλο Λευκού Πύργου και το Κύπελλο Αθηνών.

Ιππασία με πόνυ και νέα παιχνίδια για τα παιδιά

Και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park διασκέδασε όλη η οικογένεια. Τα παιδιά έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο. Στο Family Club ξετρελάθηκαν με τα νέα παιχνίδια και έκαναν εντυπωσιακά face painting. Αρκετές οικογένειες απόλαυσαν το φαγητό τους στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου με εντυπωσιακή θέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags