Facebook Pixel «H οικογένεια Schumacher πρέπει να πει την αλήθεια…»
Άλλα Σπορ
| 2017-01-30 12:22:00

«H οικογένεια Schumacher πρέπει να πει την αλήθεια…»

«H οικογένεια Schumacher πρέπει να πει την αλήθεια…»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Μετά από πολύ καιρό σιωπής, ο Willy Weber, ο επί σειρά ετών μάνατζερ του σπουδαίου Michael Schumacher, μίλησε σχετικά με τον πρώην πελάτη του και την τακτική που ακολουθεί η οικογένειά του, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν στην προσπάθεια αποθεραπείας του.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Μετά από μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο Γερμανός μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία όπου και δέχεται σταθερή φροντίδα υπέρογκου μάλιστα χρηματικού κόστους.

Όμως όσα συμβαίνουν εκεί στο… νοσοκομείο και κέντρο αποθεραπείας που έχει στηθεί σε ένα κομμάτι της έπαυλης των Schumacher, παραμένουν εκεί . Αν εξαιρεθούν βέβαια οι φωτογραφίες που κάποιος τράβηξε και προσπαθεί –ανεπιτυχώς έως τώρα- να πουλήσει σε ΜΜΕ.

Τακτική που σύμφωνα με τον Weber είναι λανθασμένη. Μιλώντας στο tecnicaformula1.com ο Γερμανός είπε: «Η οικογένεια πρέπει να πει την αλήθεια για την υγεία του Schumacher. Αυτή που κρύβουν τόσο καιρό τώρα στα εκατομμύρια θαυμαστών του. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν ξεκάθαρα προς όλους αυτούς. Αυτό του συμβούλευα καιρό τώρα αλλά δεν με ακούν. Αυτή η ασάφεια, πληγώνει και εμένα. Όποτε είμαι μόνος σπίτι και χτυπάει το τηλέφωνο, αισθάνομαι πως θα σηκώσω το ακουστικό και από την άλλη πλευρά της γραμμής θα ακούσω τον Michael να μου λέει ‘Willi, τι κάνεις;’. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Εσείς συμφωνείτε μαζί του; Θα έπρεπε η οικογένεια Schumacher να μοιράζεται με το κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία αποθεραπείας του Michael ή όχι;

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags