Facebook Pixel Νέο Suzuki Swift Sport: Περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος!
Άλλα Σπορ
| 2017-09-22 10:48:00

Νέο Suzuki Swift Sport: Περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος!

Νέο Suzuki Swift Sport: Περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος!

Το νέο Suzuki Swift Sport, που παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Φρανκφούρτης, φοράει έναν 1.4 BoosterJet με 140 ίππους.

Το νέο αυτοκίνητο Suzuki Swift Sport, που παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Φρανκφούρτης, φοράει έναν 1.4 BoosterJet με 140 ίππους.

Με το νέο Swift Sport, η Suzuki θέλει να προσφέρει την «απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση», σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό Masao Kobori. Το νέο πλαίσιο HEARTEC αποτέλεσε ιδανική βάση για κάτι τέτοιο, χάρη στο χαμηλό βάρος και την κορυφαία ακαμψία του. «Το νέο Swift Sport είναι ελαφρύτερο, πιο κοφτερό, πιο γρήγορο, πιο επιθετικό και πιο συναισθηματικό. Αλλά έχουμε προσέξει και τους τομείς που το κάνουν ευχάριστο στην καθημερινή χρήση: Την αίσθηση του συμπλέκτη, τις διαδρομές του κιβωτίου, τα καθίσματα και το τιμόνι. Οτιδήποτε βάζει τον οδηγό στο επίκεντρο», λέει ο Kobori.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από το κόκκινο χρώμα σε επιφάνειες του ταμπλό, στις ραφές των μπάκετ καθισμάτων (με ενιαίο προσκέφαλο, όπως πάντα) και στο κατακόκκινο στροφόμετρο. Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός του Swift Sport θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων infotainment με οθόνη 7,0” και σύστημα πλοήγησης. Το «παρών» θα δίνει και ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, με αυτόματη επιβράδυνση έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση εκούσιας αλλαγής λωρίδας, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων κ.ά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags