Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο κοστίζει το νέο SEAT Ibiza diesel;
Άλλα Σπορ
| 2017-11-10 14:33:00

Πόσο κοστίζει το νέο SEAT Ibiza diesel;

Sportdog Team
Πόσο κοστίζει το νέο SEAT Ibiza diesel;

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SEAT ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν την πορεία τους στην αγορά οι εκδόσεις με diesel κινητήρα του νέου Ibiza. Δείτε πόσο κοστίζουν, αλλά και ποιος είναι ο εξοπλισμός τους.

Αρχική επιλογή στη γκάμα των diesel εκδόσεων του νέου SEAT Ibiza είναι αυτή με τον 1.600άρη TDI κινητήρα των 80 ίππων, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά στην εξοπλιστική έκδοση Reference και κοστίζει 13.950 ευρώ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, μηχανικό κλιματισμό και ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών.

Στην περίπτωση της ισχυρότερης έκδοσης του ίδιου κινητήρα με 95 ίππους το κόστος είναι 14.650 ευρώ και αφορά στην ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση Style (+πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, φώτα ημέρας LED, bluetooth κ.λπ). Η επιλογή του ίδιου κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο DSG κοστίζει 16.300 ευρώ, ενώ η πιο πλούσια εξοπλιστικά έκδοση Xcellence έχει κόστος 16.200 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας του νέου SEAT Ibiza diesel έρχεται ο 1.600άρης TDI των 115 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το πιο πλούσιο εξοπλιστικό επίπεδο Xcellence και κοστίζει 16.700 ευρώ. Στην ίδια ακριβώς τιμή μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να επιλέξει και την πιο σπορ έκδοση 1.6 TDI 115 PS FR.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags