Facebook Pixel Sportdog.gr | Στις εκθέσεις το νέο Citroën C3 Aircross
Άλλα Σπορ
| 2017-11-17 10:04:00

Στις εκθέσεις το νέο Citroën C3 Aircross

Sportdog Team
Στις εκθέσεις το νέο Citroën C3 Aircross

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου C3 Aircross. 

Πιο αναλυτικά, το νέο C3 Aircross χρησιμοποιεί τις σύγχρονες και δοκιμασμένες επιλογές που έχει στα ράφια της η εταιρεία, με την αρχή να κάνει ο 1.200άρης 3κύλινδρος PureTech των 82 ίππων. Με την προσθήκη τούρμπο η απόδοση φτάνει τους 110 ή τους 130 ίππους.

Στη μετάδοση χρησιμοποιούνται ανάλογα με την έκδοση χειροκίνητα κιβώτια με 5 ή 6 σχέσεις, ενώ η μόνη αυτόματη επιλογή είναι ένα 6άρι αυτόματο με το μοτέρ των 110 ίππων. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα περιλαμβάνει τον 1.600άρη BlueHDi, με απόδοση 100 ή 120 ίππων και κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων αντίστοιχα.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία, με το βασικό Live να περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ESP, Hill Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, cruise control, Pack Safety 1 (Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας AFIL, Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας Speed Limit Information, Έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας Intelligent Speed Adaption και Σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού Coffee Brake Alert), κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση τιμόνι, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, αισθητήρας φώτων, διαιρούμενο και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα και ράδιο με 6 ηχεία, Bluetooth, θύρα USB και πρίζα Jack.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags