Facebook Pixel Sportdog.gr | Hennessey Venom F5, στιλάτο μέσα έξω
Άλλα Σπορ
| 2017-11-22 14:14:00

Hennessey Venom F5, στιλάτο μέσα έξω

Sportdog Team
Hennessey Venom F5, στιλάτο μέσα έξω

Την καμπίνα ή καλύτερα το κόκπιτ του αμερικανικού hypercar Venom, η Hennessey φρόντισε να το κάνει το ίδιο εντυπωσιακό και στιλάτο με το έξω του.

Το Venom F5 έχει και στον κόκπιτ του το ανθρακόνημα για ψωμοτύρι, όπως διαβάζουμε στο drive.gr. Ο Αμερικανός κατασκευαστής έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού, όπου κάρμπον βλέπουμε στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, ακόμα και στις κολόνες.

Και, όπως αναφέρει το drive.gr, όταν κάτι δεν είναι καλυμμένο με ανθρακόνημα υπάρχει δέρμα ή σουέντ/Alcantara. Αλλά πιο πολύ μας αρέσει, έτσι για τη σπονδή στο παρελθόν, οι λαβές των θυρών που από τη μέσα μεριά είναι… λουριά.

Μια παράδοξη αντίθεση με όλο αυτό τον ποταμό ανθρακονήματος και αλουμινένιων διακοσμήσεων στα χειριστήρια και στους αεραγωγούς του air conditioning.

Στα ακόμα καλύτερα, να αναφέρουμε και να δείτε βέβαια, ότι υπάρχει προαιρετικά αγωνιστικό τιμόνι που μεταφέρει το κλασικό καντράν και όλα τα ζωτικά όργανα και χειρισμούς στην οθόνη στο κέντρο αυτού του τιμονιού. Η πλειονότητα των χειριστηρίων είναι μαζεμένη στην κολόνα του τιμονιού, μια κλασική εικόνα και διάταξη στον κόσμο των σούπερκαρ. Να θυμίσουμε ότι το Hennessey Venom F5 πατά σε νέο πλαίσιο που εξελίχτηκε in-house μαζί με το αμάξωμα και το μοτέρ. Αυτό το τελευταίο είναι ένα διτούρμπινο 7,4λιτρο V8 που αποδίδει 1.622 PS και 179,6 kgm.

Το Hennessey Venom F5 που θα ξεκινά από $1,6 εκατ. θα κατασκευαστεί σε 24 κομμάτια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags