Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R;
Άλλα Σπορ
| 2017-12-04 14:31:00

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R;

Sportdog Team
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R;

Το Honda Civic Type R είναι ένα από τα πιο «καυτά» νέα μοντέλα της αγοράς, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τις πωλήσεις του και στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και σε ποιες εκδόσεις εξοπλισμού προσφέρεται.

 

Το νέο Civic Type R έρχεται για να συνεχίσει μια παράδοση πλέον της Honda στην κατασκευή σπορ εκδόσεων του μικρομεσαίου μοντέλου της. Στη νέα του γενιά, το ιαπωνικό αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον 2λιτρο turbo VTEC κινητήρα της ιαπωνικής εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 320 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Οι επιδόσεις είναι φυσικά «καυτές», αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 5,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 χλμ./ώρα.

Στην ελληνική αγορά το νέο Honda Civic Type R προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την «απλή» και την έκδοση GT. Οι διαφορές των δύο εκδόσεων έχουν να κάνει με τα έξτρα στοιχεία εξοπλισμού που διαθέτει το Type R GT όπως είναι ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, οι ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες, το σύστημα πλοήγησης ή η παρουσία του συστήματος Blind Spot Information με Cross Trafic Monitor.

Επίσης, το νέο Honda Civic Type R GT διαθέτει και κάποιες εξωτερικές διαφοροποιήσεις, όπως για παράδειγμα την κόκκινη ρίγα στα σπόιλερ ή τα LED εμπρόσθια φώτα ομίχλης.

Τιμολογιακά, το κόστος του Honda Civic Type R στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί στα 49.740 ευρώ. Για το Civic Type R GT η τιμή αυξάνεται στα 53.650 ευρώ.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags