Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό αρέσει το VW T-Roc
Άλλα Σπορ
| 2017-12-09 10:07:00

Γι’ αυτό αρέσει το VW T-Roc

Sportdog Team
Γι’ αυτό αρέσει το VW T-Roc

Έχει προσόντα!

Η VW δεν άργησε να φέρει το νέο T-Roc, το νέο μοντέλο που θα παραταχθεί απέναντι σε πολλά ευρωπαϊκά μοντέλα ή καλύτερα στην πιο διάσημη πλέον – και ανάρπαστη – κατηγορία , αυτή των μικρών SUV. 

Το νέο T-Roc δείχνει να παίρνει θέση απέναντι από τα Nissan Juke, Peugeot 3008, Renault Kadjar. Tο νέο μοντέλο βασίζεται στο νέο VW Golf. 

Το νέο μοντέλο πατάει στο δάπεδο, το γνωστό σε όλους πλέον MQB, διαθέτοντας μάλιστα το ίδιο ακριβώς μεταξόνιο με την πιο premium πρόταση της Audi, αλλά οριακά μικρότερο μήκος σε σχέση με ένα 5θυρο Golf. 

Είναι σε διαστάσεις πιο μικρό από το Tiguan ενώ θα προσφέρεται με ευρεία γκάμα εξοπλιστικών στοιχείων, που ήδη είδαμε στο ανανεωμένο VW Golf. Σαφώς, δεν θα υπάρξει μεγάλος προβληματισμός για τα μοτέρ που θα πλαισιώσουν το νέο μοντέλο, μιας και η γερμανική φίρμα έχει τεράστια γκάμα επιλογών. 

Το βασικό μοτέρ θα είναι ο γνώριμος 3κύλινδρος TSI 1.000άρης κινητήρας των 115 ίππων, ενώ αμέσως μετά το «παρών» θα δώσει ο νέος 1.500άρης των 150 ίππων που είδαμε στο νέο Golf. Φυσικά, η γκάμα θα διαθέτει και εκδόσεις με κινητήρες ντίζελ, τους γνωστούς 1.6 TDI και 2.0 TDI. 

To T-Roc θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης ενώ τα μοτέρ θα συνδυάζονται με δύο κιβώτια, ένα 6τάχυτο μηχανικό και ένα 7τάχυτο DSG. Τέλος, εξελίσσονται τόσο η plug-in υβριδική όσο και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags