Facebook Pixel Sportdog.gr | To ρεκόρ στο ‘Ring απειλεί η Urus
Άλλα Σπορ
| 2017-12-12 15:10:00

To ρεκόρ στο ‘Ring απειλεί η Urus

Sportdog Team
To ρεκόρ στο ‘Ring απειλεί η Urus

Η Lamborghini με την Urus θέλει να κάνει τη διαφορά όπως φαίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Επόμενο task είναι η κατάκτηση της κορυφής σε ότι έχει να κάνει με τον ταχύτερο γύρο στο Nurburgring, με την εταιρεία να έχει αποφασίσει να κάνει την προσπάθεια, την ερχόμενη άνοιξη.

Τα ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring έχουν γίνει κάτι σαν «μανία» για τις εταιρείες αυτοκινήτων που ειδικεύονται στα sport και supersport αυτοκίνητα. Σε αυτό το «πνεύμα» και η Lamborghini, που με τη νέα Urus θέλει να κάνει τη διαφορά και να μπει στην κορυφή της σχετικής κατάταξης.

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός άλλωστε από τη στιγμή που η Huracan Performance στέφθηκε ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην «πράσινη κόλαση»- ένα ρεκόρ που δεν κράτησε πολύ, μια και η Porsche με την GT2 RS έγραψε 6’47,3” και πήρε με δόξα και τιμή την πρώτη θέση της κατηγορίας.

Η Lamborghini την ερχόμενη Άνοιξη θα επανέλθει στο Nurburgring αλλά αυτή τη φορά όχι για την Huracan Performance. Στόχος είναι η κυριαρχία στην κατηγορία των SUV. Μέχρι στιγμής, τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας έχει «γράψει» η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio (7’:51,7”)- αν και αυτό είναι κάτι που αμφισβητείται έντονα, μια και το video από την προσπάθεια, φαίνεται να είναι μονταρισμένο.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags