Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα είναι το Hypercar της BMW!
Άλλα Σπορ
| 2018-02-25 09:53:00

Έτσι θα είναι το Hypercar της BMW!

Sportdog Team
Έτσι θα είναι το Hypercar της BMW!

M1 Hommage: Τα προχωρημένα σχέδια της BMW.

Η BMW σκέφτεται να κατασκευάσει ένα υβριδικό Hypercar προκειμένου να ανταγωνιστεί την Mercedes-Benz. Είναι όντως στη λίστα των μελλοντικών ιδεών, αλλά δεν είναι προτεραιότητα μας, λέει η εταιρεία, όπως αναφέρει ο Γιάννης Τσιρογιάννης σε άρθρο του στο newsauto.gr. Ας δούμε τι έχουν στο μυαλό τους οι Βαυαροί…

Δεδομένης της συνολικής επιτυχίας τέτοιων υπέρ-αυτοκινήτων όπως οι McLaren P1, Porsche 918 και Ferrari LaFerrari, έχει ιδιαίτερο νόημα πως και οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο. Η Mercedes-Benz, για παράδειγμα, ετοιμάζει ήδη ένα υπέρ-αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με κόστος 2,4 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα. τώρα η BMW εξετάζει τη δική της περίπτωση…

Σύμφωνα με αναφορά μιας αυστραλιανής ιστοσελίδας, η BMW αγωνίζεται με την ιδέα ενός Hypercar για να ανταγωνιστεί μαζί με τους οπαδούς της τις McLaren και Mercedes-Benz. Αν και παραμένει χαμηλά ως προτεραιότητα στον κατάλογο των μελλοντικών προϊόντων της BMW, ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της φίρμας στο τμήμα των Μ, Peter Quintus, παραδέχθηκε ότι αν παραχθεί, θα έχει σίγουρα υβριδική τεχνολογία και ότι έχουν έτοιμα τα concept για το πώς θα είναι και το πως πρέπει να γίνει στην πράξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η BMW έχει παίξει με την ιδέα ενός υπέρ-αυτοκινήτου. Μαζί με το πρωτότυπο M1 Hommage που παρουσιάζεται εδώ, οι εκθέσεις ανέφεραν ότι η γερμανική μάρκα συνεργάστηκε με την McLaren στην εξέλιξη μιας υπερκατασκευής με πάνω από 750 ίππους και ενός υβριδικού κινητήρα. Τελικά, αυτές οι φήμες αποδείχθηκαν ψευδείς.

Προς το παρόν η BMW παραμένει κάθετη, ότι το i8 θα μπορέσει να διατηρήσει το ρόλο του ως φωτοστέφανο της μάρκας. Μια έκδοση roadster θα κάνει το ντεμπούτο της το 2019, φέρνοντας κάποια πρόσθετη απόδοση για να προχωρήσουν από κοινού στο μέλλον. Η απόδοση θα μπορούσε να ωθηθεί μέχρι και τους 372 ίππους, μαζί με μια αναθεωρημένη ανάρτηση η οποία θα βελτίωνε περαιτέρω το συνολικό χειρισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags