Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταφτάνει η ανανεωμένη C-Class της Mercedes-Benz
Άλλα Σπορ
| 2018-01-04 10:18:00

Καταφτάνει η ανανεωμένη C-Class της Mercedes-Benz

Sportdog Team
Καταφτάνει η ανανεωμένη C-Class της Mercedes-Benz

Τι αλλάζει στο νέο μοντέλο;

Η Mercedes-Benz ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της ανανεωμένης έκδοσης της τέταρτης γενιάς της C-Class, μοντέλο που αποτελεί έναν από τους πιο στιβαρούς πυλώνες της γερμανικής εταιρείας.

Η 4θυρη έκδοση έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, με τις κουπέ και κάμπριο εκδόσεις να παρουσιάζονται αμέσως μετά στην Έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο. Η εμπορική καριέρα του μοντέλου θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, στα μέσα του καλοκαιριού.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές της ανανεωμένης έκδοσης θα εντοπίζονται στη γκάμα κινητήρων και τον εξοπλισμό τεχνολογίας. Θα έχει νέους δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με αυξημένη απόδοση και πιο «οικολογικό» προφίλ, ενώ θα υπάρξουν και υβριδικές εκδόσεις.

Νέα θα είναι και η έκδοση C 200 EQ Boost με ηλεκτρικό κύκλωμα 48V που θα προσφέρει μικρές δόσεις ηλεκτρικής δύναμης. Ακόμα, σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, η ανανεωμένη Mercedes-Benz C-Class θα αποκτήσει και δύο νέες επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, C 400και C 400d EQ Power, που θα προσφέρουν ηλεκτρική αυτονομία 50 km. Σε σχέση με την υπάρχουσα C 350e, οι νέες εκδόσεις θα είναι αποδοτικότερες και θα φορτίζουν ταχύτερα.

Εκεί που δεν θα βρούμε σημαντικές αλλαγές είναι στις εκδόσεις AMG, μιας και η 43άρα θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6, ενώ η 63άρα θα έχει τον γνωστό 4λιτρο V8. Και οι δύο εκδόσεις όμως θα ανέβουν σε απόδοση, με την κορυφαία C 63 να εφοδιάζεται με νέες twin-scroll τουρμπίνες.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα εντοπίζονται στον ανασχεδιασμό του πίνακα οργάνων, στο νέο πολυλειτουργικό τιμόνι, στη μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων και στην προσθήκη ενός νέου touchpad στην κεντρική κονσόλα δαπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags