Facebook Pixel Sportdog.gr | To νέο Renault Clio έρχεται μέσα στο 2018
Άλλα Σπορ
| 2018-01-08 11:40:00

To νέο Renault Clio έρχεται μέσα στο 2018

Sportdog Team
To νέο Renault Clio έρχεται μέσα στο 2018

Κοντεύει και η 5η γενιά!

Η Renault θα αντικαταστήσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο Clio της τέταρτης γενιάς που διατίθεται σήμερα και θα παρουσιάσει την πέμπτη, μέσα στο έτος που διανύουμε.

Το Renault Clio διατίθεται στην αγορά από το 2012 και έτσι είναι ένα από τα παλαιότερα αυτοκίνητα της ανταγωνιστικής κατηγορίας των supermini. Ακόμη κι έτσι όμως, σαρώνει στις πωλήσεις και για αυτό ευθύνεται σε ένα βαθμό και η ανανέωση (facelift) που δέχτηκε πρόσφατα.

Η γαλλική μάρκα εκτιμά τη δυναμική του μοντέλου της και στην έκθεση του Παρισιού, που θα γίνει το Σεπτέμβρη του 2018, θα μας δείξει το νέο Clio στην ολοκαίνουργια εκδοχή του!

Η πέμπτη γενιά του θα αρχίσει να πωλείται από τα τέλη του 2018 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B με κάποιες τροποποιήσεις. Η γκάμα των κινητήρων του σίγουρα θα αποτελείται και από τον νέο βενζίνης των 1.3 λίτρων με τούρμπο, αλλά και τον μικρότερο 0.9 TCe με τους 90 ίππους.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν τελικά θα χρησιμοποιηθούν ντίζελ μοτέρ, καθώς η Renault ενδέχεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να τους καταργήσει. Οι προβλέψεις όμως λένε ότι ο 1.5 dCi θα υπάρχει ακόμη σαν επιλογή και επιπλέον, το νέο Clio θα έρθει και με μια ήπια υβριδική εκδοχή που θα πηγαίνει «πακέτο» με βενζινοκινητήρα. Περισσότερα νέα θα έχουμε πλησιάζοντας στην ημερομηνία αποκάλυψης του νέου supermini.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags