Facebook Pixel Sportdog.gr | Μέσα στο 2018 η παρουσίαση του VW T-Cross (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2018-01-09 10:02:00

Μέσα στο 2018 η παρουσίαση του VW T-Cross (BINTEO)

Sportdog Team
Μέσα στο 2018 η παρουσίαση του VW T-Cross (BINTEO)

Το ανακοίνωσε η Volkswagen.

Η Volkswagen επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι το νέο της μικρό SUV θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018. Αυτό έγινε γνωστό από το παρακάτω teaser video, και μπορεί αυτό να μην μας υποδεικνύεο το που και το πότε, το πιθανότερο, όμως, είναι να το δούμε στην έκθεση της Γενεύης, σε ακριβώς δύο μήνες.

Η crossover έκδοση του Polo, και αδερφάκι του Seat Arona, θα τοποθετηθεί κάτω από το T-Roc και θα ονομαστεί T-Cross. Ο σχεδιασμός του θα είναι αρκετά σπορ, με την Volkswagen δηλώνει πως το μοντέλο θα μας εκπλήξει. Θα βασίζεται στο T-Cross Breeze concept, θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα και θα προσφέρεται με TSI και TDI κινητήρες 1, 1,5 και 1,6 λίτρων, ενώ εξετάζονται και plug-in υβριδικές υλοποιήσεις.

Το μεταξόνιο του θα φτάνει τα 2,56 μέτρα, ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό του Polo που φτάνει τα 2.548 χιλιοστά και μικρότερο από αυτό του T-Roc (2.604& χιλιοστά) και του Golf (2.620 χιλιοστά). Πιθανόν να διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στον πρόσθετο εξοπλισμό, με την κυκλοφορία του να γίνεται αργότερα μέσα στο έτος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags