Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Nissan παρουσιάζει το μέλλον των SUV με το Xmotion Concept
Άλλα Σπορ
| 2018-01-19 10:01:00

Η Nissan παρουσιάζει το μέλλον των SUV με το Xmotion Concept

Sportdog Team
Η Nissan παρουσιάζει το μέλλον των SUV με το Xmotion Concept

Απόλυτα φουτουριστικό!

Η Nissan παρουσίασε το Xmotion Concept στο Ντιτρόιτ. Πρόκειται για ένα μελλοντικό SUV 6 θέσεων που φαντάζει τόσο μελλοντικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Είναι σχεδιαστικός προάγγελος μελλοντικών Qashqai και X-Trail ή είναι κάτι άλλο; Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι ότι αποτελεί ένα νέο βήμα ως προς την μελλοντική εικόνα της φίρμας που ήδη σήμερα έχει πάρει νέα κατεύθυνση με το εντυπωσιακό Micra αλλά και τα προσφάτως ανανεωμένα SUV.

Το Xmotion είναι όμως παράλληλα ένα πρωτότυπο που εξερευνά εντατικά τις δυνατότητες που θα προσφέρει στο άμεσο μέλλον η τεχνολογία.

Ενα σαλόνι εμπνευσμένο από τα Ιαπωνικά ποτάμια και μία πανδαισία από ξύλο και ανθρακονήματα. Πλήρης απουσία κουμπιών, μία τεράστια cinemascope οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης στο έπακρο.

Ο «προσωπικός βοηθός» που συνοδεύει το αυτοκίνητο, θα είναι πάντα σε επαγρύπνηση ώστε να ακολουθεί τις εντολές αλλά παράλληλα θα κάνει και τις μετακινήσεις πιο ενδιαφέρουσες, προσφέροντας πληροφορίες για τα μέρη από τα οποία περνάει το αυτοκίνητο.

Για να μην ξεφεύγουμε, πρέπει να σημειώσουμε ότι το MotionX δεν μοιάζει ένα μοντέλο που θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή.

Μας δίνει όμως αυτές ακριβώς τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να φανταστούμε τα μελλοντικά μοντέλα της Nissan. Και τελικά η διάταξη 2 2 2 των καθισμάτων, δεν είναι και κακή ιδέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags