Facebook Pixel Sportdog.gr | To ηλεκτρικό Nissan LEAF έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2018-01-20 10:07:00

To ηλεκτρικό Nissan LEAF έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο (BINTEO)

Sportdog Team
To ηλεκτρικό Nissan LEAF έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο (BINTEO)

Ηλεκτρικό. Αμιγώς! Το πιο σύγχρονο παγκοσμίως.

Καθώς το πρώτο νέο LEAF εξήλθε από την γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση των πρώτων αυτοκίνητων στην Ευρωπαϊκή αγορά, έχει ήδη αρχίσει.

Το νέο Nissan LEAF προσφέρει μια βελτιωμένη εμβέλεια που φτάνει τα 378 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, επιτρέποντας στον οδηγό του να απολαμβάνει μεγαλύτερες διαδρομές, διασυνδεδεμένες με το εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο γρήγορης φόρτισης CHAdeMO.

Η τεχνολογία αιχμής στο νέο Nissan LEAF, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Το επαναστατικό e-Pedal που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι οδηγούν, αφήνοντάς τους να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν αλλά και να σταματήσουν, απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο πεντάλ του γκαζιού.

• Το προηγμένο σύστημα υποστήριξης του οδηγού ProPILOT για μια πιο άνετη οδήγηση. Το ProPILOT χρησιμοποιεί το τιμόνι, την πέδηση και την επιτάχυνση για να υποστηρίξει τον οδηγό κατά την οδήγηση σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας, όπως και στον αυτοκινητόδρομο. Σε χαμηλές ταχύτητες, επιτρέπει στο νέο LEAF να επιβραδύνει αυτόνομα και να ακινητοποιηθεί εκεί που σταματά η κυκλοφοριακή ροή. Εφόσον η ροή επανέλθει, θα αρχίσει να ακολουθεί το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

• Το ProPILOT Park, που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων σχετικά με τη στάθμευση. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, εφόσον ενεργοποιηθεί, αναλαμβάνει τον έλεγχο του συνόλου του συστήματος διεύθυνσης, επιτάχυνσης, πέδησης και επιλογής ταχυτήτων, για αυτόματη καθοδήγηση του αυτοκινήτου στο σημείο στάθμευσης. Κατά συνέπεια, εξαλείφει το άγχος του οδηγού κατά τη στάθμευση προσφέροντας ασφάλεια και ακρίβεια κατά τη διαδικασία.

Το νέο Nissan LEAF θα διατίθεται και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags