Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντυπωσιακό! Πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου Kia Ceed
Άλλα Σπορ
| 2018-02-06 16:10:00

Εντυπωσιακό! Πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου Kia Ceed

Sportdog Team
Εντυπωσιακό! Πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου Kia Ceed

Η Kia θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του Ceed στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και πριν λίγο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου της μικρομεσαίου μοντέλου.

 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο λιτό κείμενο που ακολουθεί την φωτογραφία, η 3η γενιά του Kia Ceed θα παρουσιαστεί στη Γενεύη με 5θυρο χάτσμπακ αμάξωμα και θα συνοδευτεί και από ένα δεύτερο μοντέλο της «οικογένειας» Ceed.

Με βάση την πρώτη εικόνα-σκίτσο το νέο Ceed δείχνει αρκετά δυναμικό, με «αιχμηρά» εμπρόσθια φώτα, αλλά και με πίσω μέρος που παραπέμπει και σε κουπέ μοντέλα, παρά το γεγονός ότι όπως προείπαμε το μοντέλο θα είναι κυρίως 5θυρο. Μάλιστα, η Kia τονίζει ότι η σχεδίαση του νέου Ceed θα έχει πολλά κοινά και με αυτή του εντυπωσιακού 4θυρου-κουπέ Stinger.

Μια μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή έχουμε και στην ονομασία του μοντέλου, αφού από εδώ και πέρα θα απουσιάζει η απόστροφος στο όνομα και έτσι από «Cee’d» το αυτοκίνητο θα ονομάζεται πιο απλά «Ceed» (από το Community of Europe with European Design).

Στα υπόλοιπα στοιχεία του, αναμένουμε το νέο Kia Ceed να λάβει τα νεότερα μοτέρ βενζίνης και diesel του Ομίλου Hyundai-Kia, όπως π.χ. τον 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα των 100 και 120 ίππων, αλλά και τον 1.600άρη diesel των 95, 110 και 136 ίππων.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags