Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι μπορεί να είναι η AMG45 Mercedes A Class
Άλλα Σπορ
| 2018-04-15 11:57:00

Έτσι μπορεί να είναι η AMG45 Mercedes A Class

Sportdog Team
Έτσι μπορεί να είναι η AMG45 Mercedes A Class

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά- καλά η νέα A-Class από τη Mercedes και ήδη έχουν αρχίσει οι «προβλέψεις» για τις μελλοντικές εκδόσεις του μοντέλου.

Από όλα όσα έχουμε δει, η έκδοση AMG 45 είναι αυτή που έρχεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα, όπως γράφει ο Κωνσταντίνος Μποϊδάνης στο newsuato.gr.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε η παγκόσμια παρουσίαση της νέας Mercedes A-Class και αμέσως έχουμε «προτάσεις» για τις μελλοντικές εκδόσεις της. Από την A.D. που οραματίστηκε τρεις εκδόσεις, μένουμε ιδιαίτερα στην AMG που θα μπορούσε άνετα να είναι ακριβώς όπως θα την παρουσιάσει η Mercedes.

Η Cabrio και η Coupe εκδόσεις, μπορεί να μην είναι και πολύ πιθανές για την προώθησή τους στην παραγωγή από την Mercedes, δεν παύουν όμως να είναι αρκετά εντυπωσιακές στην όψη. Η πραγματική AMG έκδοση της νέας A- Class δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα παρουσιαστεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα, μέσα στο έτος θα έχουμε περισσότερα να πούμε και ίσως πιο επίσημα- χωρίς τις φαντασιώσεις όσων έχουν καλή σχέση με τα προγράμματα σχεδίασης στους υπολογιστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags