17/04/18 - 09:22

Ανανέωση για τη Mercedes C-Class

H γερμανική φίρμα αποκαλύπτει την ανανεωμένη εκδοχή του μεσαίου της μοντέλου...

Sportdog Team
Ανανέωση για τη Mercedes C-Class
1.770views 0shares

Στις αρχές του 2014 παρουσιάστηκε η 4η γενιά της C-Class (με κωδικό W205) και σήμερα η Mercedes προχωρά στην αναβάθμισή της, η οποία εστιάζει ελάχιστα στον αισθητικό τομέα και περισσότερο στο τεχνολογικό πεδίο, όπως γράφει ο Κώστας Φούζας στο newsauto.gr.

Πιο αναλυτικά, στο εμπρόσθιο μέρος η μάσκα και ο προφυλακτήρας έχουν ανασχεδιαστεί, ενώ το γερμανικό μοντέλο εξοπλίζεται με νέας τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα. Αλλαγές μικρής έκτασης βρίσκουμε και στο πίσω μέρος, κυρίως στα φανάρια, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Στην καμπίνα η κυριότερη βελτίωση αφορά την εγκατάσταση του μεγάλου ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών. Παράλληλα ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα νέο τιμόνι με χειριστήρια αφής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mercedes, στον μακρύ κατάλογο με τις τεχνολογικές εφαρμογές της ανανεωμένης C-Class προστίθεται ένα νέο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης (οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σαρώνουν ακόμη και σε απόσταση 500 μέτρων μακριά από το αυτοκίνητο).

Όσον αφορά στη γκάμα των μηχανικών συνόλων, παρόλο που δεν γνωρίζουμε επίσημες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν νέες προσθήκες μοτέρ βενζίνης & ντίζελ και παράλληλα θα έχουμε και μια νέα plug-in υβριδική έκδοση. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη παρουσίασή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ