Facebook Pixel Sportdog.gr | Μία αισθητική προσέγγιση της νέας BMW X4 M
Άλλα Σπορ
| 2018-04-14 11:37:00

Μία αισθητική προσέγγιση της νέας BMW X4 M

Sportdog Team
Μία αισθητική προσέγγιση της νέας BMW X4 M

Άρχισαν ήδη οι πρώτες εικαστικής φύσεως προβλέψεις!

Η νέα Χ4 έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των SUV μοντέλω ν της BMW, με ένα καινούργιας σχεδίασης αμάξωμα και την απαραίτητη «ενημέρωση»  σε ότι αφορά τις τελευταίες τεχνολογίες που εφαρμόζει η εταιρεία στα αυτοκίνητά της, όπως γράφει ο Κώστας Χαριάτης στο newsauto.gr. Σε σχέση με την απερχόμενη Χ4 έχει μεγαλώσει κατά 81 mm, φθάνοντας στα 4,752 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο πλέον βρίσκεται στα 2.864 mm.

Παρά το γεγονός ότι το νέο μοντέλο δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τον Ιούνιο του 2018, οι καλλιτέχνες και εκκολαπτόμενοι σχεδιαστές έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν για να «φέρουν στη ζωή» την πιο σκληροπυρηνική έκδοση X4 M, σύμφωνα με το newsauto.gr. Στην προκειμένη περίπτωση παρατηρούμε τα πρώτα σχέδια του Ούγγρου X-Tomi Design. Εκτός των αρκετών από τα προφανή στοιχεία που μεταφέρονται από το βασικό μοντέλo, όπως τη διπλή μάσκα και την κεκλιμένη οροφή, το αμάξωμα της X4 M διαθέτει στοιχεία που (θα) την καθιστούν μοναδική. Tα ένθετα της μάσκας είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα αντί του χρωμίου, η εισαγωγή αέρα στο τελείωμα της μάσκας είναι μεγαλύτερη, ενώ τονίζεται από δύο μικρότερους αεραγωγούς σε κάθε γωνία, με ενσωματωμένα φώτα LED. Ολόκληρο το αμάξωμα είναι χαμηλότερο σε ύψος, με την οροφή να είναι κατασκευασμένη από carbon.

Κατά πάσα πιθανότητα η νέα BMW X4 M θα διαθέτει έναν νέο κινητήρα, εξέλιξη του εξακύλινδρου turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων, με κωδική ονομασία S55, που συναντάμε στις τωρινές M3/M4. Λογικά η ισχύς θα ξεπερνά τους 470 ίππους, ενώ ήδη τα πρώτα «μουλάρια» έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags