Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ανοιχτό Tesla Model S της Ares Design ! (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2018-02-18 11:35:00

Το ανοιχτό Tesla Model S της Ares Design ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το ανοιχτό Tesla Model S της Ares Design ! (ΦΩΤΟ)

Η ανοιχτή οροφή αναδύει έντονα συναισθήματα...

Αν και οι καταναλωτές έχουν μειώσει σε μεγάλο βαθμό την αγάπη τους για τα απανταχού convertible, υπάρχει ακόμη κάτι σχετικό με ανοιχτή οροφή που αναδύει έντονα συναισθήματα. Η Ares Design, που εδρεύει στη Modena της Ιταλίας, έχει κάτι που μαγειρεύει εδώ και καιρό, το οποίο σίγουρα χτυπά άμεσα τις αισθήσεις μας, το Tesla Model S Convertible, όπως γράφει ο Γιάννης Τσιρογιάννης στο newsauto.gr.

Η εταιρία δεν έχει παράσχει λεπτομέρειες, αλλά απελευθέρωσε δύο σκίτσα ενός τροποποιημένου Tesla Model S Convertible επάνω στο οποίο εργάζεται. Το συγκεκριμένο cabriolet αποτελεί εξέλιξη του Ares Model S Shooting Brake Project. Εάν το cabrio ακολουθεί τα βήματα του συγκεκριμένου μοντέλου, τότε απαιτείται να είναι διπλάσια πολυτελές και στο εσωτερικό. Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να αφήσει τους… ειδικούς του δέρματος να αναθεωρήσουν το εσωτερικό προκειμένου να δημιουργήσουν μια πιο κατάλληλη καμπίνα στο πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η Ares θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να διατηρήσει τις υπέροχες γραμμές και το στυλ του αυτοκινήτου. Υπάρχει ήδη ένα Model S Convertible κάπου στη γη, με φουσκωμένα οπίσθια και υπερυψωμένους ώμους. Το πλεονέκτημα στο σχεδιασμό της Ares είναι ότι το αυτοκίνητο έχει επίσης μετατραπεί σε δίθυρο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσπάθειες που το έδειχναν τετράθυρο. Δεδομένου ότι η Ares δεν δίνει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το cabrio, πρέπει να υποθέσουμε ότι θα φτάσει κάποια στιγμή μετά το Shooting Brake. Η ιταλική εταιρεία ανέφερε πρόσφατα ότι θα αρχίσει να προσφέρει το τελευταίο μέσα στην Άνοιξη. Πρέπει επίσης να φανταστούμε ότι οι τιμές του θα βρίσκονται στο… Θεό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags