Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα σκαριά η έκδοση Ν του Hyundai Tucson
Άλλα Σπορ
| 2018-02-25 13:14:00

Στα σκαριά η έκδοση Ν του Hyundai Tucson

Sportdog Team
Στα σκαριά η έκδοση Ν του Hyundai Tucson

Η Hyundai Motors ετοιμάζεται για το πρώτο της SUV επιδόσεων.
 

Σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού της Hyundai Motors, το τμήμα επιδόσεων N δουλεύει ήδη πάνω στο Tucson και σύντομα θα μας παρουσιάσουν την ανάλογη έκδοση, σύμφωνα με το άρθρο του Παναγιώτη Πανάγου στο drive.gr.

Το νέο Hyundai Tucson N θα κοντράρει μοντέλα όπως το νέο CUPRA Ateca των 300 ίππων, ενώ όπως ανακοινώθηκε και κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου Santa Fe, θα ακολουθήσουν αρκετά μοντέλα της φίρμας τον ίδιο δρόμο «ενδυνάμωσης».

Τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα του νέου Tucson N δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά εικάζουμε ότι θα φορά τον 2λιτρο T-GDI του i30 N με τους 275 ίππους και τα 38,6 kgm (με overboost) ροπή. Ακόμα, θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στην ανάρτηση, τα φρένα, την ρύθμιση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, το τιμόνι και την εμφάνιση, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε να προσφέρεται και με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης, όπως αναφέρει το drive.gr.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος εξέλιξης των εκδόσεων N της Hyundai πραγματοποιείται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι άγνωστο εάν θα το λανσάρει πρώτα κάποια χώρα της ή θα το δούμε για πρώτη φορά στην Κορέα. Η έκδοση παραγωγής πάντως θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags