08/03/18 - 10:29

Στην παραγωγή το 2019 το Honda Urban EV Concept

Στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του ηλεκτρικού πρωτότυπου Urban EV.

Sportdog Team
Στην παραγωγή το 2019 το Honda Urban EV Concept
690views 0shares

Ειδικότερα, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου της Honda κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Senior Αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe, Philip Ross, επιβεβαίωσε την είδηση δηλώνοντας: «Μία έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη στα τέλη του 2019, και ανταποκρινόμενοι στη θετική υποδοχή της οποίας έτυχε το μοντέλο, προγραμματίζουμε το σύστημα παραγγελιών για το Urban EV να ανοίξει στις αρχές του 2019», όπως αναφέρει ο Σπύρος Χώτος στο newsauto.gr.

Το πρωτότυπο Urban EV Concept μας δείχνει λοιπόν το πως θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας μαζικής παραγωγής της Honda που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. To πρωτότυπο είναι 3θυρο και διαθέτει μια απλή, αλλά κάπως κλασική σχεδίαση, που αναμένεται να ακολουθηθεί και στο μοντέλο παραγωγής, σύμφωνα με το newsauto.gr

Η Honda τονίζει ότι στο εσωτερικό μπορούν να μεταφερθούν με άνεση 4 επιβάτες, με το θάλαμο να περιλαμβάνει αρκετά φουτουριστικά στοιχεία όπως μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη ψηλά στο ταμπλό, αλλά και δύο ακόμη οθόνες στο εσωτερικό των θυρών. Επίσης, υπάρχουν επενδύσεις από ξύλο, ειδικά υφάσματα κ.λπ. Στο μοντέλο παραγωγής είναι δεδομένο ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές σε αυτό το κομμάτι, χωρίς πάντως να χάνεται ο hi-tech χαρακτήρας του μοντέλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ