Facebook Pixel Sportdog.gr | Η νέα υπέρ - McLaren!
Άλλα Σπορ
| 2018-03-10 10:16:00

Η νέα υπέρ - McLaren!

Sportdog Team
Η νέα υπέρ - McLaren!

Απίστευτες επιδόσεις από το νέο υπεραυτοκίνητο της McLaren.

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και teaser φωτογραφίες του νέου της υπεραυτοκινήτου, που ονομάζεται προσωρινά BP23 Hyper-GT και αναμένεται να έχει την υψηλότερη τελική από οποιαδήποτε άλλη McLaren της ιστορίας.

Μάλιστα, η βρετανική φίρμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, αφού με τελική ταχύτητα 391 χλμ./ώρα η BP23 Hyper-GT έχει υψηλότερη τελική ταχύτητα ακόμη και από τη θρυλική McLaren F1.

Το νέο μοντέλο θα αναβιώσει αρκετά χαρακτηριστικά του υπεραυτοκινήτου της McLaren των ‘90s, αφού π.χ. στο εσωτερικό του θα έχει την ίδια, τριών θέσεων διάταξη, με τη θέση οδήγησης τοποθετημένη στο κέντρο και τις υπόλοιπες δύο ακριβώς από πίσω της.

Επίσης, η McLaren θα κατασκευάσει μόνο 106 BP23 Hyper-GT, όσες δηλαδή και η McLaren F1 του παρελθόντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 106 μονάδες έχουν ήδη πωληθεί, σε τιμή από 1,6 εκατ. λίρες χωρίς τους φόρους.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου βρετανικού υπεραυτοκινήτου αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά. Εκτός όσων προαναφέραμε, η McLaren αποκαλύπτει ότι για την κίνησή του, το νέο της δημιούργημα θα έχει ένα υβριδικό σύστημα.

Επίσης, αναμένουμε το όνομά του να είναι διαφορετικό από το «BP23 Hyper-GT». Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη παρουσίασή του νέου μοντέλου. Οι πρώτες παραδόσεις στους ιδιοκτήτες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2019.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags