Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace
Άλλα Σπορ
| 2018-03-28 10:26:00

Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace

Sportdog Team
Έρχεται η πιο εκρηκτική Jaguar F-Pace

H αναμονή φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Jaguar η νέα έκδοση SVR της F-Pace, η οποία εθεάθη σε δοκιμές και στην Πράσινη Κόλαση του Nürburgring θα είναι η ισχυρότερη αλλά και η ταχύτερη στην μέχρι τώρα γκάμα του SUV, σύμφωνα με το άρθρο του Θοδωρή Ξύδη στο newsauto.gr.

Η νέα έκδοση του βρετανικού SUV με τις πιο σκληροπυρηνικές διαθέσεις θα κινείται από τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο πεντάλιτρο V8 που έχουμε δει και στην F-Type SVR με την απόδοσή του στην συγκεκριμένη έκδοση να ανέρχεται στους 567 ίππους και την ροπή να ξεπερνά τα 70 κιλά.

Λογικά στην Jaguar F-Pace αυτά τα νούμερα απόδοσης θα είναι μικρότερα, με το μοτέρ να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου αμαξώματος που θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του και οπτικά με διαφορετικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα αλλαγές στον πίσω αλλά και περιμετρικά του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Μεγάλες διαφορές θα έχουμε φυσικά στον τομέα των φρένων αλλά και στην ανάρτηση με στόχο την ευχαρίστηση του οδηγού και την αξιοποίηση στο έπακρο της έξτρα δύναμης που θα προέρχεται από το ισχυρότερο μοτέρ. Τι από όλα αυτά ισχύει τελικά θα το μάθουμε πολύ σύντομα, τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags