Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέες Nero Edizione εκδόσεις για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio
Άλλα Σπορ
| 2018-03-30 09:16:00

Νέες Nero Edizione εκδόσεις για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Sportdog Team
Νέες Nero Edizione εκδόσεις για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Nέες εκδόσεις Nero Editione για τις Giulia και Stelvio.

Η Alfa Romeo επέλεξε την Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις Nero Editione για τις Giulia και Stelvio, οι οποίες τονίζουν την εμφάνιση των δύο Ιταλίδων, όπως γράφει ο Σπύρος Χώτος στο newsauto.gr.

Οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Nero Edizione θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά των Η.Π.Α. και αρχικά, ξεχωρίζουν με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης, 19 ιντσών για τη Giulia και 20 ιντσών για τη Stelvio.

Στο αμάξωμα συναντούμε επίσης μαύρο περίγραμμα στην γρίλια της Alfa Romeo, επίσης μαύρα καπάκια καθρεπτών, απολήξεις εξάτμισης και πλαίσια παραθύρων, ενώ σε μαύρο χρώμα αναγράφονται πλέον και τα λογότυπα των αυτοκινήτων. Ειδικά για την Stelvio, υπάρχουν και μπάρες οροφής σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Ο αγοραστής μπορεί να συνδυάσει το πακέτο Nero Edizione με τρία διαφορετικά χρώματα για τις δαγκάνες των φρένων, μαύρο, κόκκινο ή κίτρινο.

Από πλευράς κινητήρων, τόσο στη Giulia, όσο και στη Stelvio η έκδοση Nero Edizione θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα με το 2λιτρο turbo μοτέρ βενζίνης των 280 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης Q4 της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags