Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο supercar του Κριστιάνο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2018-04-04 10:02:00

Το νέο supercar του Κριστιάνο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το νέο supercar του Κριστιάνο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε με ποιο supercar o Πορτογάλος star θα γιορτάσει την επιτυχία του.

O Cristiano Ronaldo έβγαλε… μάτια χθες το βράδυ, οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης σε νίκη επί της Γιουβέντους, πετυχαίνοντας και ένα μυθικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι! Δείτε με ποιο supercar o Πορτογάλος star θα γιορτάσει την επιτυχία του.

Ο Ronaldo είναι γνωστό για τη λατρεία του στα ξεχωριστά αυτοκίνητα και έτσι, το πιο πρόσφατο απόκτημά του δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την πραγματικά μοναδική Bugatti Chiron.

Με τιμή εκκίνησης 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, η Chiron χρησιμοποιεί για την κίνησή της έναν 8λιτρο W16 κινητήρα με 4πλή υπερτροφοδότηση, ο οποίος παράγει ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.500 ίππους ισχύος και τερατώδη ροπή 163 kgm (μεταξύ 2.000 και 6.000 σ.α.λ.).

Με αυτά τα νούμερα, οι επιδόσεις δεν μπορούν παρά να είναι εκρηκτικές, αφού για το 0-100 km/h η Bugatti Chiron απαιτεί 2.4 sec, ενώ η εκτιμώμενη τελική ταχύτητα είναι 420 km/h.

Πάντως η Chiron αυτή δεν είναι η μοναδική Bugatti που διαθέτει ο Ronaldo, αφού στο γκαράζ του βρίσκεται και η προκάτοχος της Chiron, η Veyron, πλαισιωμένη και από μια Aston Martin DB9, μια Porsche Cayenne Turbo, μια Rolls-Royce Ghost, μια Lamborghini Aventador και αρκετά άλλα supercars και υπέρ-πολυτελή μοντέλα.

Δείτε εδώ τη Bugatti Chiron του Cristiano Ronaldo:

Δείτε επίσης και τη χθεσινή γκολάρα του CR7 στo 64o λεπτό της νίκης της Ρεάλ επί της Γιουβέντους:

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags