Facebook Pixel Sportdog.gr | Genesis Essentia Concept: Στην παραγωγή έως το 2021;
Άλλα Σπορ
| 2018-04-04 16:10:00

Genesis Essentia Concept: Στην παραγωγή έως το 2021;

Sportdog Team
Genesis Essentia Concept: Στην παραγωγή έως το 2021;

Κάτι περισσότερο από ένα απλό πρωτότυπο μπορεί να αποδειχθεί το εντυπωσιακό coupe ονόματι Essentia, που είδαμε να παρουσιάζεται από την Genesis στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο έχει βρει τους δικούς του θαυμαστές μέσα στην εταιρία οι οποίοι θέλουν να το δουν να παίρνει το πράσινο φως και να περνά στην παραγωγή, μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ένας από αυτούς τους θαυμαστές είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της Genesis Manfred Fitzerald που επιβεβαίωσε τις δικές του προθέσεις για το πρωτότυπο Essentia σε συνέντευξη που έδωσε στο Motor Trend, κατά την διάρκεια της έκθεσης στη Νέα Υόρκη. Ο Fitzgerald δήλωσε ότι πιέζει τους συνεργάτες του προς αυτή την κατεύθυνση αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει η ανάλογη έγκριση.

Το καλό στην περίπτωση του Essentia, σύμφωνα με την εταιρία, είναι πως τα περισσότερα μέρη του μπορούν να μπουν στην παραγωγή χωρίς πολλές αλλαγές. Αυτό μάλλον μας δείχνει ότι οι ιθύνοντες της Genesis είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο μαζικής παραγωγής του Essentia από τα πρώτα στάδια της σχεδίασής του.

Άλλος ένας… fan του Essentia είναι ο αρχισχεδιαστής των Kia και Hyundai (η Genesis είναι θυγατρική τους), Peter Schreyer που δηλώνει γοητευμένος από τις αναλογίες του concept, πάει ένα βήμα παραπέρα και αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμη και ο τρόπος που ανοίγουν οι πόρτες μπορεί να φτάσει στην παραγωγή. Με τόσο μεγάλα… “μέσα” εντός τις εταιρίας και με γνωστές τις προθέσεις της για παρουσίαση ενός πολυτελούς sport coupe, δεν αποκλείεται το Essentia να είναι όντως το βήμα της Genesis τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags