Facebook Pixel Sportdog.gr | VW Polo Coupe στα σκαριά;
Άλλα Σπορ
| 2018-04-10 11:23:00

VW Polo Coupe στα σκαριά;

Sportdog Team
VW Polo Coupe στα σκαριά;

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της VW, το Scirocco, όπως είναι γνωστό αποσύρθηκε από την «ενεργό δράση» πριν από λίγους μήνες, μετά από απόφαση των στελεχών της γερμανικής φίρμας.

 

Το εάν θα ξαναβγεί στην παραγωγή με την μορφή ενός άλλου μοντέλου, παραμένει άγνωστο, αν και τα πρώτα ειδικά επεξεργασμένα σκίτσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο από αυτά αποτελεί έμπνευση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή σε ότι αφορά την σχεδιαστική φιλοσοφία που θα μπορούσε να ακολουθήσει το νέο κουπέ μοντέλο της VW. Όπως φαίνεται καθαρά από την φωτογραφία, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι βασισμένο, τουλάχιστον αισθητικά στο νέο Polo, το οποίο έχει φτάσει αισίως στην 6 του γενιά, έχοντας όμως σημαντικές αλλαγές, όπως την ύπαρξη τρίθυρου αμαξώματος με κουπέ καταβολές, αλλά και μικρότερο συνολικά βάρος.

Η ψηφιακή πρόταση του Silva είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε οι σχεδιαστές της γερμανικής φίρμας να έχουν τολμήσει περισσότερο, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, το μελλοντικό VW Scirocco θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MEB και θα μοιράζεται πολλά από τα κοινά μηχανικά του μέρη του με την επερχόμενη I.D. οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων, διατηρώντας τις συμπαγείς διαστάσεις.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags