Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτρικό SUV-Coupe της Skoda
Άλλα Σπορ
| 2018-04-11 15:25:00

Στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτρικό SUV-Coupe της Skoda

Sportdog Team
Στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτρικό SUV-Coupe της Skoda

Η Skoda θα βάλει στην παραγωγή το 2020 το περσινό πρωτότυπο Vision E.

Δημιουργώντας το πρώτο SUV-Coupe της μοντέλο, το οποίο μάλιστα θα κινείται αποκλειστικά από ηλεκτρισμό, όπως γράφει ο Σπύρος Χώτος στο newsauto.gr.

Το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα 5 νέα αυτοκίνητα της Skoda με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης (plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά), που θα βρίσκονται στη γκάμα της μέχρι το 2020.

Όπως προείπαμε, θα βασιστεί πάνω στο περσινό Vision E Concept της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σανγκάης και είναι δεδομένο ότι θα έχει το ίδιο, coupe-SUV αμάξωμα του πρωτότυπου. Παράλληλα, το χτίσιμό του θα γίνει στη νέα πλατφόρμα MEB για ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group.

Θυμίζουμε ότι το Skoda Vision E έφερε για την κίνησή του 2 ηλεκτροκινητήρες, συνδυαστικής απόδοσης 306 ίππων. Παράλληλα, με μια πλήρη φόρτιση προσέφερε αυτονομία έως και 500 χλμ. Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν αυτά τα στοιχεία ισχύσουν και στο μοντέλο παραγωγής.

Είναι δεδομένο επίσης ότι το νέο μοντέλο θα φέρει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ίσως ακόμη και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3 (μπορεί να οδηγηθεί αυτόνομα, αλλά απαιτεί την παρουσία οδηγού) που έφερε και το πρωτότυπο.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο coupe-SUV της Skoda, μεταξύ των οποίων και την ονομασία του, θα γνωρίζουμε μέσα στην επόμενη διετία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags