Facebook Pixel Sportdog.gr | Jeep Wrangler PickUp: Έρχεται το 2019
Άλλα Σπορ
| 2018-04-23 08:59:00

Jeep Wrangler PickUp: Έρχεται το 2019

Sportdog Team
Jeep Wrangler PickUp: Έρχεται το 2019

Η γκάμα του νέου Jeep Wrangler θα διευρυνθεί με την έλευση και της έκδοσης pickup που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2019.

Το νέο μοντέλο στη γκάμα του Wrangler βρίσκεται σήμερα σε φάση εξέλιξης από την οποία έχουν διαρρεύσει και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, όπως γράφει ο Γιάννης Χαρπίδης στο newsauto.gr.

Πρόκειται για μια έκδοση με σημαντικό ενδιαφέρον για την αγορά των ΗΠΑ όπου τα pickup συγκεντρώνουν ένα σημαντικό μερίδιο. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Απρίλιο του 2019 με την έναρξη της παραγωγής να έχει τοποθετηθεί στο τελευταίο τρίμηνο της φετινής χρονιάς.Το Wrangler PickUp θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Jeep στο Toledo του Οχάιο.

Θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα του Wrangler και αναμένεται να έχει τα ίδια μηχανικά μέρη οπότε είναι πολύ πιθανή η παρουσία ενός 2λιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα καθώς και ενός V6 3.6 λίτρων ενώ μελλοντικά αναμένεται και μια Plug-in υβριδική έκδοση καθώς και μια πετρελαιοκίνητη με κινητήρα V6 3.0 λίτρων.

Επίσης ακολουθώντας την παράδοση του Wrangler θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξει και μια έκδοση Rubicon με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες και ανάλογα σκληροπυρηνικό τεχνικό υπόβαθρο όπως κεντρικό διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος αλλά και αντιστρεπτικές με δυνατότητα αποσύνδεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags