Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Mercedes-Benz αναπτύσσει τεχνολογία ειδικά για την Maybach
Άλλα Σπορ
| 2018-05-18 11:01:00

Η Mercedes-Benz αναπτύσσει τεχνολογία ειδικά για την Maybach

Sportdog Team
Η Mercedes-Benz αναπτύσσει τεχνολογία ειδικά για την Maybach

Εξειδικευμένη τεχνολογία για την αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών...

Η Mercedes-Benz θα εξελίξει περεταίρω κομμάτια της τεχνολογίας της προκειμένου να προσαρμοστούν καλύτερα στον πολυτελή και ιδιαίτερο χαρακτήρα των μοντέλων Maybach, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Ένα από αυτά είναι το σύστημα ενεργητικής ανάρτησης Magic Body Control, στο οποίο θα ενσωματωθεί μια νέα κάμερα η οποία θα βοηθήσει στην καλύτερη παρατήρηση και διαπίστωση τυχόν αλλαγών ή προβλημάτων στην επιφάνεια του οδοστρώματος και έτσι θα επιτρέπει την βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών απόσβεσης για πιο άνετη κύλιση. Σύμφωνα με το επικεφαλής τεχνικό της Maybach, Jurgen Weissinger η αίσθηση που θα προσφέρεται θα είναι σαν το αυτοκίνητο να αιωρείται λίγο πάνω από το δρόμο.

Όμως αυτή δεν θα είναι η μόνη τεχνολογία που θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της Maybach. Το τμήμα έρευνας και εξέλιξης δουλεύει επάνω στην βελτιστοποίηση του λογισμικού λειτουργίας των κιβωτίων ώστε αυτά να πραγματοποιούν όσο το δυνατό λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων και έτσι η οδήγηση να είναι ακόμα πιο άνετη.

Πρόσφατα η Maybach παρουσίασε το πρωτότυπο Vision Ultimate Luxury. Ένα sedan όχημα με χαρακτήρα crossover που είναι πιθανό να φθάσει στην παραγωγή εάν υπάρξει η ανάλογη ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως αρκετά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Vision Ultimate Luxury αναμένεται να περάσουν στην παραγωγή σε μια παραλλαγή της Mercedes-Benz GLS με τα σήματα της Maybach.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags