Facebook Pixel Sportdog.gr | Mercedes C-Class Nightfall Edition: Αποχαιρετώντας την προηγούμενη γενιά
Άλλα Σπορ
| 2018-06-14 12:55:00

Mercedes C-Class Nightfall Edition: Αποχαιρετώντας την προηγούμενη γενιά

Sportdog Team
Mercedes C-Class Nightfall Edition: Αποχαιρετώντας την προηγούμενη γενιά

Η γερμανική φίρμα λανσάρει στην βρετανική αγορά την έκδοση Nightfall Edition.

Βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι οι αισθητικές διαφοροποιήσεις, όπως οι ματ επεξεργασίας μαύρες ζάντες 18 ή 19 ιντσών, τα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, η νέα χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει αυστηρά τρεις αποχρώσεις, η carbon πίσω αεροτομή (στις κουπέ και κάμπριο εκδόσεις), όπως γράφει ο Κώστας Χαριάτης στο newsauto.gr.

Φυσικά, δεν λείπει και η σπορ ρύθμιση της ανάρτηση. Ανεξαρτήτως αμαξώματος, η C-Class Nightfall Edition διαθέτει στο εσωτερικό της εξοπλιστικό πακέτο της AMG, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ξύλινες επενδύσεις σε ταμπλό και flat-bottom τιμόνι.

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις ξεκινούν από την βασική, με τιμή 37.000 ευρώ, η πιο πλούσια Premium, με επιπλέον την πανοραμική οροφή και το σύστημα keyless-go κοστίζει 40.000 ευρώ, ενώ η top of the range Premium Plus ξεκινά από τα 44.000 ευρώ και περιλαμβάνει ηχοσύστημα Burmester και COMAND Online.  H Nightfall Edition θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες των 1,5 λίτρων και 184 ίππων (C200), καθώς και τους diesel  2,1 λίτρων με 194 και 204 ίππων (C220d, C250d).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags