Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα… πράσα το Skoda Kodiaq vRS; (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2018-06-14 15:13:00

Στα… πράσα το Skoda Kodiaq vRS; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα… πράσα το Skoda Kodiaq vRS; (ΦΩΤΟ)

Το hot Skoda Kodiaq vRS αναμένεται να παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό του 2018.

έχοντας εισέλθει πρόσφατα στο τελικό στάδιο του προγράμματος δοκιμών του, αφαιρώντας σταδιακά και το βαρύ καμουφλάζ με το οποίο το είχαμε συλλάβει στο παρελθόν στην πίστα του «Ρίνγκ», σύμφωνα με το newsauto.gr.

Οι εικόνες δείχνουν το Kodiaq vRS με πιο επιθετικό στυλ, μαζί με αναθεωρημένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες σχεδιασμού γύρω από την εμπρός μάσκα. Δεν έχουμε δει ακόμη την καμπίνα, αν και αναμένεται να διαθέτει σπορ καθίσματα και λογότυπα vRS. Όλα αυτά, εννοείται πως θα κοστίζουν αλλά θα μάθουμε λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον. Η Skoda επιβεβαίωσε ότι το Kodiaq vRS θα κάνει το πλήρες ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Ο επικεφαλής της έρευνας και ανάπτυξης της Skoda, Christian Strube, τόνισε πριν από λίγους μήνες: «Βλέπω θετικές προοπτικές για τις εκδόσεις vRS. Είναι εξαιρετικά επιτυχημένες και προσωπικά θα ήθελα να επεκτείνω αυτό το χαρτοφυλάκιο και σε άλλα μοντέλα της γκάμας μας. Το Octavia vRS είναι ένας καλός αγγελιοφόρος για την Skoda”, εξήγησε. Έτσι τώρα συζητάμε για το πώς θα φτιάξουμε μια έκδοση vRS του Superb και θα ήθελα επίσης να έχω σίγουρα και ένα Kodiaq vRS. Στην ομάδα τεχνικής εξέλιξης, δουλεύουμε σκληρά πάνω σ’ αυτό. Ο μόνος κινητήρας που θα προσφέρει το Kodiaq vRS είναι ο 2.0 λίτρων twin-turbo diesel των 240 ίππων». Ο Strube παραδέχτηκε πως ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ήδη οδηγήσει ένα Kodiaq εξοπλισμένο με το συγκεκριμένο κινητήρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως “φανταστικό”. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται αποκλειστικά με τετρακίνηση, μαζί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags