Facebook Pixel Sportdog.gr | Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade
Άλλα Σπορ
| 2018-06-22 10:28:00

Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade

Sportdog Team
 Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade

Aνανεωμένο Jeep Renegade, με ελαφριές αισθητικές αλλαγές...

Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών αισθητικών αλλαγών είναι αυτές στα εμπρός φώτα αλλά και στην μάσκα ενώ διαφοροποιημένα είναι τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά καθώς και τα πίσω φώτα, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Πάντως οι αλλαγές, ειδικά στα φώτα δεν έχουν μόνο στόχο την αισθητική ανανέωση καθώς η Jeep αναφέρει πως ο φωτισμός έχει βελτιωθεί κατά 50%. Την οπτική ανανέωση συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης τροχοί που προσφέρονται σε επτά διαφορετικά σχέδια και σε διαστάσεις από 16’’ έως 19’’.

Στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα στην οποία υπάρχει και βάση για κινητό τηλέφωνο ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα υπάρχει το σύστημα πολυμέσων Uconnect που υποστηρίζει τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android Auto.

Το πιο σημαντικό νέο που συνοδεύει πάντως την ανανέωση το Renegade είναι οι νέοι κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.3 λίτρων. Ο μικρότερος τρικύλυνδρος 1.000αρης θα έχει απόδοση 120 ίππων και 19,4 kg ροπής ενώ ο μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.300αρης θα φθάνει τους 150 ή τους 180 ίππους και τα 27,5 kg ροπής. Επίσης ελαφρώς ανανεωμένοι θα είναι οι πετρελαιοκινητήρες MutliJet II των 1.6 και 2.0 λίτρων (120 άλογα στα 1.6 lt. και 140 ή 170 ίππους για τον 2λιτρο). Σε ότι αφορά την μετάδοση, ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα θα είναι δυνατός ο συνδυασμός με χειροκίνητο 6αρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη ή αυτόματο εννέα σχέσεων ενώ θα υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Το νέο Renegade θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, Sport, Longitude, Limited και Trailhawk

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags