27/06/18 - 10:22

Στις αρχές του 2019 έρχεται η Toyota Supra

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο εξέλιξης η παρουσίαση της Supra θα γίνει στις αρχές του 2019.

Sportdog Team
Στις αρχές του 2019 έρχεται η Toyota Supra
353views 0shares

Η Toyota συνεχίζει να την κρατά τυλιγμένη με ένα πέπλο μυστικότητας παρά το γεγονός πως η δίδυμη BMW Ζ4 έχει αρχίσει σταδιακά να αποκαλύπτεται, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Μετά την νίκη της στο Le Mans η Toyota πρόσθεσε λίγες ακόμα λεπτομέρειες στο επίσημο ευρωπαϊκό site, σχετικά με την Supra η οποία αναφέρεται με τον κωδικό J29. Αυτές οι λεπτομέρειες ωστόσο δεν προσθέτουν κάτι σημαντικό σε όσα ήδη γνωρίζουμε αλλά περισσότερο επιβεβαιώνουν πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε και επιβεβαιώνουν όσα ακολούθησαν την ανακοίνωση της Magna Steyr σχετικά με την έναρξη παραγωγής της Z4 στην Αυστρία στα τέλη του 2018.

Στην ίδια γραμμή παραγωγής θα κατασκευάζεται και η Supra οπότε με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα αναμένεται τα πρώτα αυτοκίνητα να φθάσουν στις εκθέσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, κάτι που συμφωνεί και με παλαιότερη δήλωση του επικεφαλής εξέλιξης του αυτοκινήτου, Tetsuya Tada, σύμφωνα με την οποία η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις αρχές του 2019, όπως αναφέρει το newsauto.gr

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα προστέθηκαν στο site της Toyota επιβεβαιώνεται πως η Supra θα φορά εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα και θα έχει μετάδοση στους πίσω τροχούς. Επίσης σημειώνεται πως η Supra γεννήθηκε με στόχο την απόδοση και πως από την πρώτη στιγμή η αγωνιστική της μορφή ήταν κάτι άμεσα συνδεδεμένο με το χαρακτήρα αλλά και την παράδοσή της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο πρωτότυπο που είδαμε ως φυσική παρουσία ήταν η αγωνιστική Supra GRMN.

Με το δεδομένο λοιπόν πως η Supra θα είναι καθαρά ένα σπορ μοντέλο υψηλών επιδόσεων αναμένεται να έχει αντίστοιχες προδιαγραφές με την κορυφαία έκδοση της Ζ4, την Μ40i και μάλιστα με το πακέτο Competition Package, που πιθανά θα φθάνει τους 380 ίππους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ