25/09/18 - 11:36

Το απόλυτο Nissan GT-R από την Italdesign

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων του GT-R αλλά και της Italdesign...

Sportdog Team
Το απόλυτο Nissan GT-R από την Italdesign
1.345views 0shares

O σχεδιαστικός οίκος ασχολήθηκε με το εκπληκτικό αυτοκίνητο της Nissan και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Με το GT-R50 η Italdesign γιορτάζει τα 50 χρόνια τόσο τα δικά της όσο και του μοντέλου. Είναι μια ειδική έκδοση που με τις ευλογίες της Nissan, αποτελεί την πλέον ακραία έκδοση του μοντέλου που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των sport αυτοκινήτων. Πέραν της διχρωμίας του αμαξώματος, οι επεμβάσεις της Italdesign επεκτείνονται και στα φωτιστικά σώματα εμπρός που πλέον είναι πιο «στενά» κάνοντας την εικόνα του αυτοκινήτου ακόμα πιο επιθετική.

Η μεγάλη και ρυθμιζόμενη αεροτομή στο πίσω μέρος δίνει τον τόνο για τις ικανότητες του μοντέλου, που εκτός όλων των άλλων, έχει και αναβαθμισμένη απόδοση. Ο χειροποίητος V6 των 3,8 λίτρων αποδίδει περίπου 710 ίππους, χάρη κυρίως στα turbo και το intercooler που χρησιμοποιούνται και είναι από τα αγωνιστικά της κατηγορίας GT3. Η Bilstein έχει βάλει το χέρι της για την αναβάθμιση της ανάρτησης και τη βελτίωση του handling.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ