Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα Toyota Corolla Sport
Άλλα Σπορ
| 2018-07-05 11:01:00

Νέα Toyota Corolla Sport

Sportdog Team
Νέα Toyota Corolla Sport

Η νέα γενιά του μικρού οικογενειακού της Toyota, Auris στην Ευρώπη, θέλει να προσελκύσει νεανικό κοινό χάρη στον σπορ χαρακτήρα και τη συνδεσιμότητά του.

Η Toyota παρουσίασε τον Μάρτιο τη νέα γενιά του Auris, Corolla στην Ιαπωνία, και τώρα παρουσίασε την έκδοση Sport που διαθέτει αισθητικές αλλαγές, νέα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και νέες υπηρεσίες μέσω smartphone, όπως αναφέρει το drive.gr.

Εμφανισιακώς, η νέα Sport έκδοση προσφέρεται με εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει και το νέο μεταλλικό Oxide Bronze. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα μπάκετ καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο στην πλάτη και έντονη πλευρική στήριξη. Ακόμα, η νέα έκδοση διαθέτει και χρωματικές επιλογές για την καμπίνα, όπως το δίχρωμο κόκκινο και μαύρο εσωτερικό με τις αντίστοιχες διακοσμητικές φάσες.

Η ανάρτηση που διαθέτει το νέο Toyota Auris αποτελείται από γόνατα McPherson εμπρός και διπλά ψαλίδια πίσω. Σύμφωνα με την Toyota, έχουν γίνει πάνω από 600 τεστ με διάφορους συνδυασμούς στα υγρά των αμορτισέρ και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, με στόχο τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό άνεσης και κρατήματος. Επιπλέον, η έκδοση Sport είναι η πρώτη Toyota με κινητήρα εμπρός τοποθετημένο και κίνηση στους εμπρός τροχούς που χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ Linear-solenoid-type AVS.

Ακόμα, η «ομπρέλα» συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense είναι περαιτέρω εμπλουτισμένη και μπορεί να εντοπίσει πεζούς ή ποδηλάτες ακόμα και τη νύχτα. Τέλος, οι υπηρεσίες μέσω του συστήματος πολυμέσων και του smartphone περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις για την συντήρηση του οχήματος, κλήση έκτακτης ανάγκης, συμβουλές μετακίνησης και άλλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags